ΑρχικήΕπικαιρότηταΧανιά: Σαλάτα με παξιμάδι αλά... βίδας στη λέσχη του Πολυτεχνείου- Πως βρέθηκε...

Χανιά: Σαλάτα με παξιμάδι αλά… βίδας στη λέσχη του Πολυτεχνείου- Πως βρέθηκε εκεί

Το θέμα αποκάλυψε το Cretalive και προκάλεσε σάλο στην Πανεπιστημιακή κοινότητα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοδελίδα, απάντηση σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με την ανάρτηση του Cretalive για το παξιμάδι βίδας που βρέθηκε μέσα σε σαλάτα από τη λέσχη στο Πολυτεχνείο στα Χανιά, η Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων του Πολυτεχνείου απαντά:

Ενημερώνουμε τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες διερεύνησης του ασυνήθιστου περιστατικού και διαπιστώθηκε ότι λόγω παλαιότητας εξοπλισμού και δόνησης του ραφιού της βιτρίνας παράθεσης σαλάτας και επιδορπίου, έπεσε το παξιμάδι της βίδας στο μπολ της σαλάτας.

Το μεμονωμένο αυτό περιστατικό σε καμία περίπτωση δεν αφορά στην ποιότητα των παρεχόμενων γευμάτων από την ανάδοχο εταιρεία.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε σχέση με τον εξοπλισμό του εστιατορίου ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον“.

Φοιτητής βρήκε παξιμάδι βίδας μέσα στην σαλάτα που πήρε από τη φοιτητική λέσχη

Ο Σύλλογος Φοιτητών Εστίας του Πολυτεχνείου Κρήτης αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή που έστειλε στο zarpanews.gr, τα εξής:

«Παξιμάδι βίδας βρήκε μέσα στην σαλάτα του, φοιτητής του Πολυτεχνείου Κρήτης στο μεσημεριανό του γεύμα την Δευτέρα 15 Απριλίου στη φοιτητική λέσχη του ιδρύματος! Βρισκόμαστε ξανά στο ίδιο έργο θεατές, αφού οι φοιτητές εδώ και χρόνια καταγγέλλουμε πως η ανάγκη μας για δωρεάν και ποιοτική σίτιση έχει μπει για τα καλά στη λογική κόστους-οφέλους.

Πώς γίνεται από την μια ο εργολάβος της λέσχης να κερδοφορεί και ταυτόχρονα να καλυφθούν οι ανάγκες μας για δωρεάν και ποιοτικά γεύματα; Μάλιστα πολλοί φοιτητές που δεν έχουν καν πρόσβαση σε δωρεάν σίτιση λόγω κριτηρίων, προτιμούν να πληρώνουν τα 2,60 για γεύματα τέτοιας ποιότητας αφού η ακρίβεια κυριολεκτικά σπάει κόκκαλα! Εκεί έχουν φτάσει τους φοιτητές και τις οικογένειές τους”.