ΑρχικήΕπικαιρότηταΧάος στην Κάτω Αχαΐα λόγω της μεγάλης φωτιάς - Μήνυμα του 112...

Χάος στην Κάτω Αχαΐα λόγω της μεγάλης φωτιάς – Μήνυμα του 112 για μαζική εκκένωση προς Πύργο

Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά στην Αχαΐα και το βράδυ της Τρίτης, όπου σπίτια και επιχειρήσεις έχουν καεί.

Δραματική είναι η κατάσταση του μέτωπο της φωτιάς στην Κάτω Αχαΐα. Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στάλθηκε μήνυμα από το 112 προς του κατοίκους της περιοχής να εκκενώσουν την πόλη προς Πύργο.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι το μήνυμα για εκκένωση αφορά 7.500 χιλιάδες ανθρώπους, ενώ συνολικά όλος της Δυτικής Αχαΐας έχει πληθυσμό 25.000 χιλιάδων.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και καλούνται όλα τα οχήματα να κάνουν αναστροφή προς Πάτρα στην περίπτωση που διαπιστωθεί οτι επιχειρούν να περάσουν στα δυτικά του νομού

Οι κάτοικοι της έδρας του δήμου Δύμης, καλούνται να απομακρυνθούν προς την περιοχή του Πύργου, εξαιτίας της πυρκαγιάς που είναι σε πλήρη εξέλιξη. Παράλληλα ζητείται από τους κατοίκους να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ