ΑρχικήΕπικαιρότηταCosmote: Βουλαρίνος και Φιλιππίδης για τα τεχνικά προβλήματα και τις κακές υπηρεσίες

Cosmote: Βουλαρίνος και Φιλιππίδης για τα τεχνικά προβλήματα και τις κακές υπηρεσίες

Μεγάλα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες στο δίκτυο της Cosmote και δεν είναι λίγα τα παράπονα που οι χρήστες αναρτούν ακόμα και στο διαδίκτυο.  Δύο δημοσιογράφοι που αντιμετώπισαν προβλήματα, ο Νίκος Φιλιππίδης και ο Μάνος Βουλαρίνος μίλησαν στην εκπομπή του Σταμάτη Ζαχαρού «Εδώ*».

Ο δημοσιογράφος Μάνος Βουλαρίνος, ο οποίος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, με μία ανάρτηση στο Χ, αναφέρει ότι δεν έχει internet εδώ και μια εβδομάδα.

 

Σε άλλη ανάρτησή του, ο δημοσιογράφος σχολιάζει:

” Το (μέχρι στιγμής) αποκορύφωμα της ταλαιπωρίας στα οποία με υποβάλουν τα τρολ της COSMOTE είναι ότι μετά από αδυναμία συνεννόησης, μετά από διαβεβαιώσεις για συνεργεία που δεν έρχονται ποτέ, μετά από δεν ξέρω κι εγώ πόση χαμένη ώρα στο τηλέφωνο όπου υπάλληλοι λένε το ίδιο ποίημα ξανά και ξανά, είναι το εξής:

(Τρίτο ή τέταρτο τηλέφωνο από το 13888 μέσα στη μέρα όπου απλώς χάνω τον χρόνο μου να ακούω ξανά και ξανά ότι η λύση του προβλήματος «έχει δρομολογηθεί» και να μην ακούω τίποτα που να έχει σημασία)
– Μπλα , μπλα μπλα, δρομολογηθεί μπλα μπλα επειγον μπλα μπλα
– Όλα αυτά μου τα είπε μια συνάδελφος σας 5’ πριν. Μπορείτε να μου πείτε πότε θα λύσετε το πρόβλημα;
– Όχι. Εγώ θα σας προτείνω όμως ως λύση μέχρι να λυθεί το πρόβλημα να σας δώσουμε δωρεάν ένα pocket wi-fi με 50 giga τα οποία θα ανανεώνονται μέχρι να λυθεί το πρόβλημα (αυτό δηλαδή που έπρεπε να πουν από την πρώτη μέρα αν σεβόντουσαν τους πελάτες της).
– Από το τίποτα… από που θα το πάρω;
– Από ένα κατάστημα Cosmote. Που μένετε;
– Οδός Τάδε, Περιοχή Τάδε
– Α βλέπω το πιο κοντινό κατάστημα είναι στην οδό τάδε αριθμός τάδε. Παίρνω τηλέφωνο για να βεβαιωθώ ότι έχουν συσκευή και επανέρχομαι
(μετά από λίγο )
– Γεια σας και πάλι.. η συσκευή είναι εκεί.
– Ωραία ευχαριστώ θα πάω να την παραλάβω.

Eννοείται ότι όταν πήγα στο κατάστημα με ενημέρωσαν ότι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ POCKET WI-FI

Αναλυτικά η ανάρτηση:

 

Τα παράπονα στην τηλεοπτική εκπομπή του One

Με αφορμή τη συγκεκριμένη καταγγελία, ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ΣΚΑΪ 100,3 και αρθρογράφος στην Athens Voice Μάνος Βουλαρίνος και ο σύμβουλος έκδοσης του Οικονομικού Ταχυδρόμου Νίκος Φιλιππίδης μιλάνε στο κανάλι ONE  και την εκπομπή «Εδώ*» με τον Σταμάτη Ζαχαρό για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί από τις κακές υπηρεσίες της Cosmote.