ΑρχικήΕπικαιρότηταΔ. Ινδαρές: «Ήταν τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μας»

Δ. Ινδαρές: «Ήταν τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μας»

Ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Ινδαρές, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,  ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση, μετά την σύλληψη με τους υιούς του στις 18 Δεκεμβρίου στην εκκένωση κατάληψης στο Κουκάκι, τονίζοντας ότι ήταν «τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής του».

Ο Δημήτρης Ινδαρές υπογραμμίζει, με την ανάρτηση του, ότι η αγάπη των δικών τους ανθρώπων τους κράτησε όρθιους, και ότι χάρη σε αυτά τα αισθήματα των φίλων, γειτόνων και συνεργατών δεν βυθίστηκαν- σαν οικογένεια- στην παράνοια και κράτησαν την ελπίδα ζωντανή.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Ινδαρέ:

«Η αγάπη των δικών μας ανθρώπων, φίλων, γειτόνων, συνεργατών, συγγενών, μας κράτησε όρθιους στα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μας. Είμαστε ευγνώμονες. Η άμεση και ανεπιφύλακτη έκφραση της συμπαράστασης και της αγανάκτησης που δείξατε για λογαριασμό μας, επιβεβαίωση των αισθημάτων αλλά και των αξιών που ευτυχώς μοιραζόμαστε, κράτησε την ελπίδα μας ζωντανή την ώρα που κάποιοι άλλοι, επιχειρούσαν να μας βυθίσουν στην παράνοια. Χάρη σ’εσάς δεν μας διέλυσε η αδικαιολόγητη ψυχική κυρίως αγριότητα που βιώσαμε. Κι ας σταθεί αυτή η αδιανόητη δική μας περιπέτεια διδακτική με τρόπο θετικό, κόντρα στο φόβο που θάθελε να μας κάνει να ξεχνάμε πως οι αρχές, τα δικαιώματα και η αίσθηση του δικαίου είναι πεδίο συνάντησης που οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού. Ευχαριστούμε».