ΑρχικήΕπικαιρότηταΔανίκας: «Η Ράδιο Αρβύλα είναι ανθυποκουλτούρα, βόθρος- Γιατί πήγε η κοπέλα μαζί...

Δανίκας: «Η Ράδιο Αρβύλα είναι ανθυποκουλτούρα, βόθρος- Γιατί πήγε η κοπέλα μαζί του;» (Video)

Στο Open και στο «Τώρα ότι συμβαίνει» μίλησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δανίκας σχετικά με την υπόθεση revenge porn με δράστη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Αρχικά ο κύριος Δανίκας χαρακτήρισε κατάπτυστο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ενώ για την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» τόνισε πως είναι ανθυποκουλτούρα. Εν συνεχεία μίλησε και για το θύμα της υπόθεσης, την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Για τον παρουσιαστή ανέφερε «Πώς μπορεί ένας άνδρας να κάνει αυτό σε μία γυναίκα; Πώς γίνεται αυτό. Είναι απαράδεκτο», και μετά αναφέρθηκε στο θύμα κάνοντας μια δήλωση που θα συζητηθεί «Υπάρχει ακόμα ένας παράγοντας. Η προσωπική ευθύνη. Πρέπει η γυναίκα να πάρει τη ζωή της στα χέρια της. Τι σημαίνει ανασφάλεια; Να καταπολεμήσει την ανασφάλειά της και τον εθισμό της. Γιατί πήγε μαζί του αυτή; Αν αυτός δεν ήταν σε αυτή την εκπομπή θα πήγαινε μαζί του; Ποτέ, είμαι σίγουρος για αυτό».

Η δημοσιογράφος του OPEN Φαίη Μαυραγάνη τόνισε στον καλεσμένο της εκπομπής ότι «δεν θέλω να συνδέουμε πάσα το κακό το δικό του (του Στάθη Παναγιωτόπουλου) στην κοπέλα, με τον λόγο για τον οποίο εκείνη ήταν σε σχέση μαζί του. Ο κ. Δανίκας σχολίασε ότι κατά τη γνώμη του «υπάρχει μία προσωπική ευθύνη στον καθένα».