ΑρχικήΕπικαιρότηταΔιενέξεων συνέχεια στη Μάρμαρα Παυλίδης

Διενέξεων συνέχεια στη Μάρμαρα Παυλίδης

Συνεχίζεται ο «εμφύλιος» στη μεγαλύτερη βιομηχανία μαρμάρων της Ελλάδας.

Καλά κρατεί η μάχη που έχει ξεσπάσει στην μάρμαρα Παυλίδης, υπόθεση για την οποία βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη, μετά την καταγγελία της Χριστίνας και του Κυριάκου Παυλίδη ότι ο αδελφός τους Χριστόφορος τούς «άρπαξε» την εταιρεία, καταγγελία που ο Χριστόφορος αποκρούει με οργή.

Όπως μαθαίνουμε, στο «κάδρο» μπαίνουν και κάποια ανώτατα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας, καθώς τα δυο καταγγέλλοντα αδέλφια φαίνεται ότι βάζουν θέμα για τις αμοιβές που έλαβαν κατά το μεταβατικό στάδιο που η Παυλίδης είχε περάσει στον έλεγχο του fund ECM, αμοιβές που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ.

Όπως μας μεταφέρουν, πρόκειται για στελέχη που παρέμειναν στη διοίκηση της εταιρείας ανεπηρέαστα από τις μεγάλες μετοχικές αλλαγές και εξακολουθούν να αποτελούν την αιχμή της διοίκησης και τώρα που η εταιρεία πέρασε στον πλήρη έλεγχο του Χριστόφορου Παυλίδη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η σχετική απόφαση για τις επίμαχες αμοιβές πάρθηκε στις 31 Μαΐου 2023 και έρχεται σε κόντρα με άλλες πάγιες αποφάσεις του ΔΣ από το 2013 και μετά, να μην υπάρχουν τέτοιου είδους αμοιβές