ΑρχικήΕπικαιρότητα«Εδώ Γεννηματάς, κλαίει η ψυχή μου... φοβάμαι μαμά» - Η σπαρακτική κραυγή...

«Εδώ Γεννηματάς, κλαίει η ψυχή μου… φοβάμαι μαμά» – Η σπαρακτική κραυγή νοσηλεύτριας

Σε μία συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», η οποία καθημερινά έρχεται σε επαφή με τους διασωληνωμένους εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η επαφή με δεκάδες ασθενείς που δίνουν σκληρή μάχη να κρατηθούν στη ζωή και η -πολλές φορές- τραγική τους κατάληξη την οδήγησε να κάνει μία ανάρτηση στο Facebοok προσπαθώντας να παρακινήσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους να εμβολιαστούν και ζητά: «Να αλλάξουμε το εγώ μας και τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα».

Η ανάρτηση:

«Τελικά το παιχνίδι είναι άνισο. Ο εγκεφαλικός εγωισμός ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Εμβολιασμένος? Εννοείται όχι. Ετών 39 με οξυγόνο τώρα. 21 σύνολο 4 ναι Οι υπόλοιποι μάντεψε. Και μια διασωληνωμένη και αυτή στους μάντεψε . . . ετών 74. Και δεν είναι η στολή που πρέπει ν’ αντέξεις (γιατί λιώνεις στη κυριολεξία ), δεν είναι η κούραση ,δεν είναι η όλη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείς. Είναι η ειρωνία , το δε βαριέσαι , το έτυχε σε μένα και δεν το περίμενα , δεν πίστευα ότι υπάρχει .. Αλήθεια ?

Τώρα που είσαι πριν τη διασωλήνωση πίστεψες? Πραγματικά σου λέω αυτός ο κόσμος δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ αν δεν αλλάξει το εγώ μας και πως βλέπουμε τα πράγματα. Εδώ Γεννηματάς. Μόλις έβγαλα τη στολή. Στάζω. Διψάω. Φοβάμαι μαμά» έγραψε η νοσηλεύτρια στην ανάρτησή της.