Ένταση στην Εθ. οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στη Θεσσαλονίκη και τον Ασπρόπυργο

8 mins read
Επεισόδια μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ

Κλίμα έντασης επικράτησε το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, στο Αγρίνιο, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 50 άτομα, τα οποία διαμαρτύρονται για τον τραυματισμό του 16χρονου στην Θεσσαλονίκη, από πυροβολισμό αστυνομικού, κατά την διάρκεια καταδίωξης.

Οι συγκεντρωμένοι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και λάστιχα, ενώ έκλεισαν στο ίδιο σημείο την εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Στην περιοχή βρίσκονται σε ετοιμότητα αστυνομικές δυνάμεις ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους.

 

 

Σε αποκλεισμό της παλαιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Βέροιας, στο ύψος της Χαλκηδόνας, προχώρησαν Ρομά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τραυματισμό του 16χρονου που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με την Αστυνομία ένας μικρός αριθμός ατόμων έχουν στήσει οδοφράγματα και καίνε λάστιχα.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στον Ασπρόπυργο, όπου σταμάτησε η λειτουργία του Προαστιακού. Οι σταμάτησε η κίνηση των συρμών.

Με ανακοίνωσή της η Hellenic Train αναφέρει τα εξής: «Εξαιτίας φωτιάς κοντά στις γραμμές στην περιοχή του Ασπροπύργου, με εντολή της πυροσβεστικής, η αμαξοστοιχία 1327 σταμάτησε στον σταθμό των Α. Λιοσίων και η αμαξοστοιχία 1326 στον σταθμό του Ασπροπύργου. Αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού».

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα