Εξαδάκτυλος: «Με εξόργισαν όσα έγιναν εχθές στην Αθήνα»

6 mins read

Στα χθεσινά γεγονότα στην Αθήνα, όπως και στις νοσηλεύτριες που μετέβησαν εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη από Κρήτη αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας στην εκπομπή «Briefing» στο Action24.

Όσον αφορά στα χθεσινά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας, ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε ότι «με εξόργισαν όσα έγιναν εχθές στην Αθήνα», ενώ χαρακτηριστικά είπε ότι: «Το να κάνεις πορεία με πανδημία και να λες ότι είναι με μέτρα είναι σαν να λες ότι κανείς στεγνή κολύμβηση».

Υπενθυμίζεται ότι το ΚΚΕ χθες «έσπασε» την απαγόρευση για συναθροίσεις ανήμερα του Πολυτεχνείου και περίπου 200 άτομα, παρουσία και του Δημήτρη Κουτσούμπα, πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία στην αμερικανική πρεσβεία.

Επιπλέον, για την υποδειγματική πράξη των 10 νοσηλευτριών που ζήτησαν εθελοντικά να πάνε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους και τους ασθενείς ανέφερε ότι «Υποκλινόμαστε στις νοσηλεύτριες από την Κρήτη που ήρθαν εθελοντικά στην Θεσσαλονίκη».

Facebook Comments