ΑρχικήΕπικαιρότηταΕλεύθερος ο Φλώρος για το επεισόδιο στη Βουλή-Απαγορεύεται να πλησιάζει τον Γραμμένο...

Ελεύθερος ο Φλώρος για το επεισόδιο στη Βουλή-Απαγορεύεται να πλησιάζει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

«Ο κ.Φλώρος αφέθηκε ελεύθερος. Δεν επιβλήθηκε κάποιος τυπικός περιοριστικός όρος. Επειδή όμως είναι εν ενεργεία βουλευτές, του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει τον κ. Γραμμένο στα 50 μέτρα» είπε η δικηγόρος του Κωνσταντίνου Φλώρου.

«Ως γιος εκείνη τη στιγμή θεώρησα ότι έπραξα σωστά» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Φλώρος μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Όμως έπραξα απολύτως λάθος δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή στους χώρους του κοινοβουλίου».

 

 

Σύμφωνα με την δικηγόρο του δεν υπήρξε γρονθοκόπημα στο επεισόδιο που έγινε χθες Τετάρτη (24/4/24) στη Βουλή.

Όπως είπε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου: «Η δικαιοσύνη έκανε αμερόληπτα τη δουλειά της. Λυπάμαι για τον κύριο Τασούλα που πήρε μια τέτοια απόφαση».

Ελεύθερος αφέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής προερχόμενος από τους “Σπαρτιάτες”, Κωνσταντίνος Φλώρος, μετά την απολογία του για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου στο περιστύλιο της Βουλής.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας επέβαλαν στον ανεξάρτητο βουλευτή όρο να μην προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μ. τον Β. Γραμμένο.

Στα δικαστήρια βρέθηκε νωρίτερα για να καταθέσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Διονύσης Βαλτογιάννης ο οποίος ήταν παρών εντός της αίθουσας κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής. Κατά τον μάρτυρα, ήταν ο κ. Γραμμένος που μίλησε με χυδαίο τρόπο στον κατηγορούμενο.