Εμφανίστηκε ο πατέρας Αντώνιος: « Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί»

11 mins read
Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανέναν», είπε ο πατέρας Αντώνιος στο δελτίο ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρου.

Τις τελευταίες ημέρες ο πατέρας Αντώνιος είναι εξαφανισμένος. Δεν απαντά σε τηλέφωνα και επικοινωνεί με ελάχιστους. Ο Σπύρος Λάμπρου, όμως, εντόπισε πού βρίσκεται μαζί με την πρεσβυτέρα και αποκάλυψε στο Star την αντίδρασή τους στο «τσουνάμι» αποκαλύψεων για την Κιβωτό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Star, ο πατέρας Αντώνιος είναι φιλοξενούμενος σε σπίτι στελέχους της δομής. Αυτό που λέει στους ανθρώπους του είναι:

Δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;”.

Η πρεσβυτέρα έχει αναλάβει τη νομική υπεράσπισή τους. Ήδη έχει τοποθετηθεί ένας δικηγόρος και αναμένονται ακόμα τρεις πολλοί γνωστοί και ικανοί νομικοί. Το μήνυμα που έστειλε εκείνη μέσω του Star είναι:

«Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά».

Σημειώνεται ότι άνθρωποι του περιβάλλοντός του ισχυρίζονται ότι οι καταγγελίες δεν είναι αληθείς και ότι πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα.

Ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, βρίσκεται κλεισμένος σε ένα δωμάτιο, δε μιλά με κανέναν δικηγόρο και δεν έχει τηλεόραση, ούτε διαδίκτυο.

Μάλιστα, φέρεται να είναι σε κακή κατάσταση και δέχεται την υποστήριξη γιατρού και ψυχολόγου.

Η πρεσβυτέρα είναι εκείνη που του μεταφέρει κάποιες εξελίξεις, αλλά όχι όλες τις πληροφορίες που βγαίνουν στο φως, καθώς φέρεται να μην μπορεί να τις διαχειριστεί.

Οι αρχές γνωρίζουν τον ακριβή τόπο διαμονής του και του έχουν ζητήσει να τους ενημερώσει αν μετακινηθεί, γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να τον καλέσουν.

Facebook Comments