ΑρχικήΕπικαιρότηταΈνα τριαντάφυλλο από τον Ανδρουλάκη στον τάφο της Γεννηματά

Ένα τριαντάφυλλο από τον Ανδρουλάκη στον τάφο της Γεννηματά

O νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης άφησε ένα λουλούδι στον τάφο της Φώφης Γεννηματά, στο Α’ Νεκροταφείο, τιμώντας την μνήμη της, πριν βρεθεί στην Χ.Τρικούπη για τη διαδικασία παράδοσης-παραλαβής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναλαμβάνει καθήκοντα και επισήμως από σήμερα το πρωί, οπότε και του παρέδωσε ο διευθυντής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Σαλαγιάννης.

Λίγο μετά τις 11:15 έφθασε στα γραφεία του κόμματος, στη Χαριλάου Τρικούπη, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και έγινε δεκτός στην είσοδο του κτιρίου από τον Νίκο Σαλαγιάννη, τον γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη και τα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ.

Σε σύντομες δηλώσεις του κατά την υποδοχή του στην είσοδο των γραφείων, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «μεγάλη μέρα» για την παράταξη και πρόσθεσε ότι «θα είμαστε όλοι μαζί». Όπως είπε μεταξύ άλλων, «ο τόπος έχει ανάγκη από μια σύγχρονη σοσιαλδημοκρατική φωνή. Τα κόμματα πρέπει να δίνουν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, όχι να είναι κλειστοί μηχανισμοί. Ξεκινάμε από σήμερα τη δουλειά».

Τηλεφώνημα από Τσίπρα για συγχαρητήρια

Τηλεφωνική επικοινωνία με το νέο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να τον συγχαρεί για τη νίκη του.

Σημειώνεται ότι χθες και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη το νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, ενώ του ζήτησε να έχουν και κατ’ ιδίαν συνάντηση το προσεχές διάστημα.

Νωρίτερα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Ανδρουλάκη είχε και ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ τηλεφώνησε στον Νίκο Ανδρουλάκη προκειμένου να τον συγχαρεί για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη.