ΑρχικήΕπικαιρότηταΕπεισόδια στο ΕΠΑΛ Πάτρας: Εξωσχολικός χτύπησε 17χρονο μαθητή έξω από το προαύλιο

Επεισόδια στο ΕΠΑΛ Πάτρας: Εξωσχολικός χτύπησε 17χρονο μαθητή έξω από το προαύλιο

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο χώρο  στο τέρμα της οδού Αγίας Σοφίας στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr  σημειώθηκε έντονο επεισόδιο μεταξύ δυο νεαρών ακριβώς έξω από το προαύλο του σχολείου που ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να ταυματιστούν. Οι μαθητές του σχολείου που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε διάλειμμα βγήκαν έξω από το προαύλιο για βνα δούνε τι συμβαίνει. 

Το επεισόδιο παραλίγο να μετατραπεί σε σύρραξη αλλά χάρη στην παρέμβαση των αστυνομικών που έφθασαν στο σημείο τα πνεύματα ηρέμησαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ένας απο τους δύο εμπλεκόμενους είπε στους αστυνομικούς ότι έπεσε και τραυματίστηκε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου ενώ πρώτες βοήθειες του παρήχαν μαθήτριες οι οποίες βρίσκονται στο σημείο καθώς φέρει ανοικτό τραύμα και θα χρειατεί ράμματα.

Από την ασρτυνομία έγινε γνωστό ότι άγνωστος δράστης επιτέθηκε και χτύπησε έναν 17χρονο μαθητή του 4ου ΕΠΑΛ το οποίο στεγάζεται σε άλλο σχολικό συγκρότημα. Όταν ο 17χρονος ρωτήθηκε απο τους αστυνομικούς αρνήθηκε ότι τον χτύπησε ο άγνωστος δράστης και είπε ότι έπεσε και χτύπησε μόνος του, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά. Δεν θέλησε μάλιστα να υποβάλει μήνυση ή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Στο κτίριο της Αγίας Σοφίας συστεγάζονται το 2ο ΕΠΑΛ, το 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ, το 6ο ΕΠΑΛ και το Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο Πάτρας.

Την ώρα του επεισοδίου υπό κατάληψη βρισκόταν το 6ο ΕΠΑΛ. 

Παρακολουθήστε εδώ: 

 

Πηγή: thebest.gr