ΑρχικήΕπικαιρότηταΕπιχειρηματίες Μυκόνου: «Ο Πρωθυπουργός να τηρήσει τη δέσμευση του ότι δεν θα...

Επιχειρηματίες Μυκόνου: «Ο Πρωθυπουργός να τηρήσει τη δέσμευση του ότι δεν θα περιορίζονταν οι εμβολιασμένοι»

Αιφνιδιαστική και άδικη θεωρούν την ανακοίνωση της κυβέρνησης για τα περιοριστικά μέτρα στη Μύκονο  οι επιχειρηματίες του νησιού.

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών, εργαζομένων, αλλά και κατοίκων του νησιού.

Το Σωματείο Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου σε ανακοίνωσή του στο Facebook, ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να τηρήσει τη δέσμευση του ότι δεν θα περιορίζονταν οι εμβολιασμένοι» και προτείνει, μεταξύ άλλων, να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των εργαζομένων στη εστίαση και την ψυχαγωγία.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε ότι ο τουρισμός δεν θα κλείσει. Αυτοί που δεν εμβολιάζονται δεν θα πρέπει να επηρεάζουν εμάς που σαν νησί έχουμε εμβολιαστεί στο 90%».Ζητάμε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό να ανακαλέσει αυτή την άδικη απόφαση και τα μέτρα για το νησί της Μυκόνου» είπε ο  Πρόεδρος του συνδέσμου Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου, Γιάννης Θεοχάρης, μιλώντας στο skai.gr. 

«Θεωρούμε ότι η αξιολόγηση των στατιστικών του ΕΟΔΥ βασίζεται σε λανθασμένους αριθμούς. Το νησί μαζί με τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες αλλά και τους ντόπιους είναι γύρω στους 200.000 οπότε η αναγωγή που γίνεται είναι πολύ μικρότερη» δηλώνει χαρακτηριστικά.