ΑρχικήΕπικαιρότηταΕριέττα Κούρκουλου Λάτση για τα Τέμπη: Ξέρω ότι μπορώ να σου προσφέρω...

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για τα Τέμπη: Ξέρω ότι μπορώ να σου προσφέρω τα πάντα απλόχερα αλλά όχι τη μαμά σου

Μία ανάρτηση μαχαίρι στην καρδιά έκανε πριν λίγε ώρες η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση με σαφή αναφορά στους νεκρούς των Τεμπών. 

Αναδημοσίευσε ένα άρθρο με το σχόλιο: «Ξέρω ότι μπορώ να σου προσφέρω τα πάντα απλόχερα αλλά όχι τη μαμά σου».

 

H ανάρτηση του the reader αφορούσε ένα παιδί που ενώ έχει γενέθλια δεν έχει τη μητέρα του η οποία σκοτώθηκε στα Τέμπη:

“Ξέρω ότι σήμερα θα ήθελες να είναι και η μαμά σου εδώ να σου τραγουδάμε το γενέθλιο τραγούδι και να περιμένεις πώς και πώς να κάνεις “φου” το κεράκι σου… Ξέρω ότι κάθε μέρα κάθε στιγμή που με κοιτάς στα μάτια, θα ήθελες να σε κοιτάνε τα μάτια της μαμάς σου που τόσο έλαμπαν όταν σε κοιτούσαν. Ξέρω επίσης ότι η ανιδιοτελής αγάπη της μάνας δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο και αυτό θα είναι το παντοτινό κενό σου…

Ξέρω ότι μπορώ να σου προσφέρω τα πάντα απλόχερα αλλά όχι την μαμά σου. Επίσης ξέρω ότι αν δεν ήσουν εσύ ίσως να μην υπήρχα και γω σήμερα. Ξέρω ότι θα κάνω τα πάντα για να είμαι βράχος δίπλα σου για μια ζωή.

Υ.Γ Ανέβασα αυτή την φωτογραφία για να φτάσει στις οθόνες αυτών που ευθύνονται για το έγκλημα των Τεμπών, για να καταλάβουν τι μπορεί να λείπει περισσότερο από ένα μωρό μόλις 3 ετών… την μάνα που του στέρησαν. Ίσως φτάσει στην οθόνη έστω σε έναν από αυτούς».

🥀Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την ανάρτηση του Νικόλαου Ζήση, συζύγου της Αθηνάς Κατσάρα, θύματος στα Τέμπη.”