ΑρχικήΕπικαιρότηταΕριέττα Κούρκουλου Λάτση: Τι απάντησε όταν της έγραψαν: «Εύχομαι το αγοράκι σου...

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Τι απάντησε όταν της έγραψαν: «Εύχομαι το αγοράκι σου να μη σου πει μεθαύριο, μαμά μ΄ αρέσουν τ΄ αγόρια»

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση  την ημέρα που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια είχε εκφράσει τη χαρά της που επιτέλους κάποια παιδιά θα έχουν κι εκείνα δύο γονείς και κανείς δεν θα είναι αόρατος.

Προφανώς αυτή της η ανάρτηση στάθηκε αφορμή να λάβει ένα παράξενο μήνυμα το οποίο και δημοσίευσε μαζί με την απάντηση της.

Αυτή είναι η αρχική της ανάρτηση:

Κι εδώ αναρτά το μήνυμα που έλαβε το οποίο λέει:  “Εύχομαι το αγοράκι σου που με τόκο και θυσίες και κλάματα απέκτησες και σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είναι παθών να μη σου πει μεθαύριο “μαμά μου αρέσουν τα αγόρια θέλω να ντύνομαι ε κορίτσι και να φυλάω αγόρια και να παντρευτώ τον φίλο μου τον τάδε που είναι τόσο σπουδαίος και δυνατός και όμορφος. Τότε να σε δω πώς ακριβώς θα νιώσεις και πόσο περήφανη θα αισθανθείς όπως λες ότι αισθάνεσαι σήμερα. Απλά, σου εύχομαι να μην το ζήσεις αυτό. Πραγματικά..

Ακολουθεί η αποστομωτική απάντησή της: Εγώ θα είμαι υπερήφανη εάν είναι καλός άνθρωπος και αφήσει ένα θετικό στίγμα στον κόσμο. Είμαι ήδη περήφανη που εάν επιλέξει κάτι διαφορετικό δεν θα χρειάζεται να παλέψει για τα βασικά δικαιώματά του. Εγώ το γιο μου αγαπητέ μου που όντως πάλεψα τόσο να τον αποκτήσω, θα τον αγαπάω ότι και αν γίνει και όποιος γονιός δεν μπορεί να πει το ίδιο δεν θα έπρεπε να είναι γονιός. Οπότε να εύχεστε να είναι υγειές το παιδί μου γιατί όλα αυτά δεν μου λένε απολύτως τίποτα.