ΑρχικήΕπικαιρότηταΕτοιμη η συνδρομητική kathimerini.gr

Ετοιμη η συνδρομητική kathimerini.gr

Η εφημερίδα “Καθημερινή” γίνεται συνδρομητική στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Το email που παρέλαβαν οι αναγνώστες της αναφέρει τα εξής:

«Για πάνω από έναν αιώνα η Καθημερινή καταγράφει και αναλύει τα γεγονότα στην Ελλάδα και στον κόσμο, με ακρίβεια και νηφαλιότητα. Με οδηγό τις ίδιες αξίες, προσπαθεί καθημερινά να αποτελεί έναν δίαυλο ψύχραιμης και υπεύθυνης ενημέρωσης, χωρίς να ενδίδει στις σειρήνες του φανατισμού και του εντυπωσιασμού.

Η Καθημερινή επιλέγει να διαφοροποιηθεί, συνεχίζοντας να υπηρετεί δυναμικά τη δημοσιογραφία. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμη η συνδρομητική επιλογή στην kathimerini.gr, με μόλις 5,90€ τον μήνα ή 59€ τον χρόνο για την Ελλάδα και την Κύπρο και 7,90€ τον μήνα ή 79€ τον χρόνο για τις λοιπές χώρες.

Στόχος της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας είναι να προσφέρει στο αναγνωστικό της κοινό το πιο ποιοτικό και πλούσιο δημοσιογραφικό περιεχόμενο, αξιοποιώντας παράλληλα την τελευταία τεχνολογία για μια προσωποποιημένη εμπειρία ανάγνωσης.

Η kathimerini.gr παραμένει ανοιχτή και προσβάσιμη. Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε συνδρομή, η δωρεάν εγγραφή που έχετε κάνει στην kathimerini.gr εξακολουθεί να ισχύει. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι θα υπάρχει δυνατότητα ανάγνωσης περιορισμένου αριθμού άρθρων ανά μήνα.

Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε την Καθημερινή για την ενημέρωσή σας.» 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ