ΑρχικήΕπικαιρότηταEuroleague: Το πρώτο ελληνικό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στη Vodafone TV

Euroleague: Το πρώτο ελληνικό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στη Vodafone TV

Το πρώτο ελληνικό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, στη Euroleague είναι γεγονός και θα γίνει κατά τη 12η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, αυτή την ερχόμενη Παρασκευή στις 21:30 δεσπόζει το ντέρμπι μεταξύ των δύο «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ και μπορείτε να το απολαύσετε στα κανάλια Novasports στο Vodafone TV.

Η επιστροφή του Πιτίνο στην θέση του προπονητή της ομάδας του Παναθηναϊκού, ο οποίος υπέγραψε εκ νέου συμβόλαιο μέχρι το 2021, αναμένεται να βοηθήσει την ψυχολογία της ομάδας. Η πράσινη ΚΑΕ έφτιαξε το promo video του ματς, στέλνοντας μήνυμα στους φιλάθλους.
«Προστάτεψε την ομάδα μας! Υποστήριξε την ομάδα, μόνο με τη φωνή σου!», ανέφερε…

Ο Ολυμπιακός παρότι βρίσκεται σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση, προσβλέπει ακόμη σε ένα εισιτήριο στην 8αδα της Euroleague. Συνεπώς, το ντέρμπι των αιωνίων, εκτός από παιχνίδι γοήτρου, ενέχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Από αγωνιστικής πλευράς ο τραυματισμός του Ριντ, όπως όλα δείχνουν, θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης, καθώς κρίνεται αμφίβολη έως δύσκολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι.
Δρακόντεια θα είναι και τα μέτρα ασφαλείας,  όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ανάμεσα στις δύο ομάδες και την ΕΛ.ΑΣ.

Θα υπάρξει “μαραθώνια” κάλυψη Pre (από τις 19:30) και Post Game (23:30) με ρεπορτάζ, αναλύσεις και καλεσμένους από κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα ώστε οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων να τα μάθουν όλα για το μεγάλο ντέρμπι στις 21.30.

Αυτό που μένει να κάνετε είναι να συντονιστείτε στα κανάλια Novasports  στο Vodafone TV