ΑρχικήΕπικαιρότηταΦαρμακοποιός υποστηρίζει ότι τα μισά εμβόλια είναι placebo! (Video)

Φαρμακοποιός υποστηρίζει ότι τα μισά εμβόλια είναι placebo! (Video)

Για τον εμβολιασμό των υγειονομικών και τις αντιδράσεις που υπάρχουν από αρκετούς μίλησαν στο LIVE NEWS ο συντονιστής διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος και η φαρμακοποιός του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» Ειρήνη Μουμούρη.

Η φαρμακοποιός, η οποία δηλώνει ανεμβολίαστη,  ισχυρίστηκε ότι «όταν εμβολιαζόμαστε, δεν… εμβολιαζόμαστε όλοι! Σε κάποιους λέει, χορηγείται placebo…». Ο κύριος Καπραβέλος απάντησε ξεκάθαρα ότι «δεν μπορεί να λέγονται τέτοια πράγματα», ενώ ο δημοσιογράφος, Νίκος Ευαγγελάτος, έμεινε άφωνος.

Δείτε το απόσπασμα:

Θέση πήρε και ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τα λεγόμενα της φαρμακοποιού του Δημόσιου Νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας», σχολίασε και ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο twitter.

Ο κύριος Γεωργιάδης τόνισε: «Η περίπτωση της κυρίας Φαρμακοποιού που είπε με στόμφο και σιγουριά αυτή την τεράστια ανοησία, που δεν μπορούσε καν να καταλάβει ότι δεν μπορεί ποτέ η παραγωγή ενός Φαρμάκου δεν μπορεί να προηγείται την ολοκληρώσεως της  Κλινικής Μελέτης είναι αποκαρδιωτική, και για το πόση παραπληροφόρηση κυκλοφορεί στους κύκλους των αντιεμβολιαστών αλλά και για το τί ακριβώς σημαίνει τελικά το να έχεις πάρει ένα πτυχίο και μάλιστα τόσο σοβαρό όσο του Φαρμακοποιού, χωρίς καν να έχεις αντιληφθεί έστω τα στοιχειώδη. Τρομακτικό πραγματικά αν το σκεφθεί».