ΑρχικήΕπικαιρότηταΓάμος στη Μύκονο με vegan μενού & δωρεά στα αδέσποτα για την...

Γάμος στη Μύκονο με vegan μενού & δωρεά στα αδέσποτα για την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Ο γάμος της 27χρονης Εριέττας και του Βύρωνα Βασιλειάδη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο μαγευτικό Αγράρι στη Μύκονο μεταξύ στενών συγγενών και φίλων, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 120.

Το Mykonos Live TV εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την είσοδο της Εριέττας Κούρκουλου, η οποία ήταν πολύ εντυπωσιακή στο made in Vrettos Vrettakos νυφικό της.

Η 27χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου έφτασε στην εκκλησία με καΐκι στις 8 το βράδυ συνοδευόμενη από τη μητέρα της Μαριάννα Λάτση.

Μετά την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης και πίστης, οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους καλεσμένους τους στην παραλία του Αγραρίου, η οποία είχε διαμορφωθεί και στολιστεί καταλλήλως για την περίσταση.

Εντύπωση προκάλεσαν οι ντισκομπάλες που ήταν διάσπαρτες στην άμμο αλλά και το γαμήλιο γλέντι που περιλάμβανε vegan μενού, σκηνοθετημένο πρόγραμμα με φαντασμαγορικά βεγγαλικά και live εμφάνιση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ανέλαβε τη διασκέδαση μαζί με τη ροκ μπάντα 1550. Κουμπάροι της έγιναν η καλύτερη της φίλη, Μαριάννα και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση είναι γνωστή για την εθελοντική της δράση. Έχει ιδρύσει το Save a Greek Stray και έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής στα αδέσποτα ζώα. Το ζευγάρι στο προσκλητήριο του γάμου, ζητούσε από τους καλεσμένους αντί για δώρο γάμου να συμβάλλουν στον οργανισμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ