ΑρχικήΕπικαιρότηταΓιατί ο Τεντόγλου έχει γίνει το ίνδαλμα των φανς του One Piece...

Γιατί ο Τεντόγλου έχει γίνει το ίνδαλμα των φανς του One Piece παγκοσμίως

Ο Μίλτος Τεντόγλου με το άλμα του στα 8,41μ. έφτασε στην κορυφή και έγινε Χρυσός Ολυμπιονίκης. Ο 23χρονος Ολυμπιονίκης περπάτησε στον αέρα και χάρισε στην Ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πριν μπει στη μάχη του τελικού, ο Μίλτος Τεντόγλου έσκυψε και ακούμπησε τη γροθιά του στο έδαφος. Μια κίνηση η οποία φαίνεται πως του έδωσε δύναμη, όπως δίνει και στον αγαπημένο ήρωα Λούφι, πρωταγωνιστή του πασίγνωστου άνιμε, One Piece.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Ο Μίλτος Τεντόγλου κάνει το Gear Second

O Ολυμπιονίκης φαίνεται πως είναι φαν των άνιμε και συγκεκριμένα του One Piece, αφού έκανε το Gear Second, το power up του πρωταγωνιστή ο οποίος πιέζει τα άκρα του, χρησιμοποιώντας τα ως αντλίες για να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα του, αυξάνοντας έτσι κατά πολλές φορές την ταχύτητά του και την ισχύ των επιθέσεών του. Είναι η κίνηση η οποία τον βοηθά να ξεπεράσει τον εαυτό του και να κερδίσει τις δύσκολες μάχες του. Έτσι, λοιπόν, και ο Μίλτος Τεντόγλου θέλησε να μιμηθεί τον Λούφι για να αντλήσει δύναμη και να αναδειχθεί νικητής στην δύσκολη μάχη του τελικού.

Τι είναι το anime που αντέγραψε

To Οne Piece είναι ιαπωνικό manga, κόμικ δηλαδή, το οποίο έχει μεταφερθεί με τεράστια επιτυχία στην τηλεόραση ως άνιμε.

Lufi one piece wallpaper | 1920x1080 | 684764 | WallpaperUP

Ο κεντρικός χαρακτήρας είναι ο Λούφι, ένα παιδί, πειρατής ο οποίος φορά το χαρακτηριστικό ψάθινο καπέλο. Ο ήρωας μικρός έφαγε ένα “φρούτο του Διαβόλου” και με το πειρατικό του πλήρωμα εξερευνεί τη “Grand Line” με ένα μεγάλο όνειρο: να βρει το μυθικό one piece, το τρόπαιο που άφησε πίσω του ο βασιλιάς των πειρατών και το οποίο κυνηγούν όλοι.

Δείτε τον πρωταγωνιστή του One Piece να κάνει για πρώτη φορά το Gear Second που έκανε ο Τεντόγλου 

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2NBBesA91wezo5Sat0a9xJDYvzKZ3FoujlwjocF4THyZeG4aYc6W9rfsY&v=T40ROseq7cM&feature=youtu.be

“Tρέλανε” τους χρήστες των social media

Το άνιμε One Piece γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία (πλησιάζει τα 1000 επεισόδια και συνεχίζει). Έτσι, όταν οι φαν του ανα τον κόσμο είδαν τον Έλληνα Ολυμπιονίκη να κάνει την γνωστή σε αυτούς κίνηση, ενθουσιάστηκαν και έσπευσαν να το αναρτήσουν στο twitter.