ΑρχικήΕπικαιρότηταΓλυφάδα: 51χρονος σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του με απανωτές μαχαιριές

Γλυφάδα: 51χρονος σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του με απανωτές μαχαιριές

Μια ακόμα δολοφονία καταγράφεται τις τελευταίες μέρες, αυτή τη φορά στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θύμα είναι ένας 66χρονος από τη Γλυφάδα, στον οποίο επιτέθηκε με μαχαίρι ο γιος της συντρόφου του.

Συγκεκριμένα, τον περίμενε έξω από το σπίτι που μένει με την μητέρα του και οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια. Τότε ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στην κοιλιά. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στη συνέχεια ο 51χρονος δράστης του εγκλήματος στη Γλυφάδα κατευθύνθηκε στο ΑΤ της περιοχής, ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα είχαν κάποιες οικογενειακές διαφορές. Συγκλονιστική για τα όσα συνέβησαν νωρίς το πρωί στη Γλυφάδα, το άγριο εγκλημα, είναι η μαρτυρία μιας γειτόνισσας, της γυναίκας που ειδοποίησε την αστυνομία για τα όσα συνέβαιναν.

«Άκουσα μια τζαμαρία να σπάει και βγήκα να δω τη έχει συμβεί. Τον είδα κάτω. Φώναζε βοήθεια. Φώναξα άμεσα την αστυνομία και ήρθε γρήγορα», δήλωσε χαρακτηριστικά γειτόνισσα η οποία είδε το θύμα αιμόφυρτο μπροστά στο μαγαζί.

«Τον είδα έξω και φώναζε. Δεν καταλάβαμε τι έχει συμβεί. Μια γιατρός τον βοήθησε και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες», συνέχισε.