Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο του γνωστού ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο γραφείο του το βράδυ της Τρίτης από συγγενικά του πρόσωπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας δείχνουν ότι ο θάνατός του πιθανότατα προήλθε από άγριο ξυλοδαρμό, καθώς δεν διαπιστώθηκαν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο ή πυροβόλο όπλο.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο ποινικολόγος έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκε κάποιο αντικείμενο για την πρόκλησή τους. Από τα τραύματα στο κεφάλι φαίνεται πως προήλθε και το αίμα που εντόπισαν οι αστυνομικοί στον χώρο.
Παράλληλα, αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι ο Σταύρος Γεωργίου βρισκόταν νεκρός στο γραφείο του για αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι ο θάνατός του ενδέχεται να επήλθε από το πρωί της Τρίτης ή ακόμη και από το προηγούμενο βράδυ.
Οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να διαλευκάνουν τις συνθήκες της υπόθεσης.

