Γλυκά Νερά: «Ο Αναγνωστόπουλος απαίτησε να πληρώσει η μητέρα της Καρολάιν το φέρετρο»

13 mins read

Μια αδιανόητη αποκάλυψη έκανεο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Κάρολαϊν Θανάσης Χαρμάνης.

Όπως είπε ο κ. Χαρμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο συζυγοκτόνος απαίτησε να πληρώσει η μητέρα της Κάρολαϊν το φέρετρο του παιδιού της.

«Δεν θέλω να το σχολιάσω γιατί φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ. Φαντάζομαι θα μείνετε άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ χθες. Το φέρετρο της Κάρολαϊν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της, και το πλοίο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, αυτό το πληροφορήθηκε τις τελευταίες ώρες από την οικογένεια της Καρολάιν, καθώς μετέβη στην Αλόννησο για να συναντήσει τη μητέρα της εν όψει και της απόφασης για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

«Ήθελε να τον εγκαταλείψει, αλλά τον φοβόταν»

Την πρόθεση της 20χρονης Καρολάιν να εγκαταλείψει τον συζυγοκτόνο, από τον περασμένο Νοέμβριο, γνωστοποίησε η δικηγόρος της συμβούλου ψυχικής υγείας, Ελένης Μυλωνοπούλου.

Η κα. Σταματία Μάρκου ανέφερε όσα της μετέφερε η εντολέας της.

«Η Κάρολαϊν είχε αναζητήσει σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, ήθελε από τον Νοέμβριο να εγκαταλείψει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αλλά φοβόταν», είπε. «Είχε καταλάβει ότι έκανε μια λάθος επιλογή και έψαχνε διέξοδο, η κα Μυλωνοπούλου την είχε παρακινήσει να μιλήσει στη μητέρα της, αλλά εκείνη δεν ήθελε, για να μην την στεναχωρήσει και ήθελε να το διαχειριστεί μόνη της. Σκεφτόταν πως μπορεί να αφήσει το σύζυγό της και ενώ ήταν μια νέα μαμά», πρόσθεσε.

Παράλληλα, η κα Μάρκου υποστήριξε, πως η κα Μυλωνοπούλου υποψιάζεται ότι το μήνυμα που τής έστειλε η Καρολάιν για να διακόψουν τις συνεδρίες, ενδεχομένως να έγινε από τα χέρια του 32χρονου πιλότου και συζυγοκτόνου.

Επιπλέον, η κα Μάρκου διερωτήθηκε γιατί ακόμα η Αστυνομία δεν έχει καλέσει τον άνδρα που πήρε τηλέφωνο την κα Μυλωνοπούλου, όταν κατέβηκε από τη ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσει όσα γνώριζε.

Σύμφωνα με την ίδια ήταν κάποιος που γνώριζε πως η κα Μυλωνοπούλου κατέθεσε για το φονικό στα Γλυκά Νερά.

Facebook Comments