Πατέρας Καρολάιν: «Ζητώ ισόβια για τον δολοφόνο της κόρης μου»

9 mins read

Συνέντευξη – κατάθεση ψυχής θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την συνέντευξη του πατέρα της Καρολάιν στο Mega και την εκπομπή Live News.

O Ντέιβιντ Κράουτς, μιλώντας στην Άννα Μαρινάκη μίλησε για τον δολοφόνο χαρακτηρίζοντάς τον δειλο, για την κόρη του,  την οποία αναφέρει ως ένα κορίτσι έξυπνο και ειλικρινής ενώ τέλος για την εγγονή του Λυδία  τόνισε πως θέλει να την μεγαλώσει και να μοιάσει στη μαμά της.

«Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός. Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε» τόνισε αναφερόμενος στον δολοφόνο  Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ενώ ζήτησε από την δικαιοσύνη να τον τιμωρήσει με την πιο αυστηρή ποινή, τα ισόβια.

Για την κόρη του την Καρολαϊν ανέφερε πως «η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν».

Τέλος για την εγγονή του, την μικρή Λυδία μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια «Το κορίτσι είναι  καλά και είναι χαρούμενο. Είναι με τη γιαγιά της και είναι χαρούμενη. Όλοι την αγαπούν εδώ. Είναι με την Σούζαν, την κάνει μικρές βόλτες. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φροντίσω την εγγονή μου και να μεγαλώσει έτσι ώστε να μοιάζει στη μητέρα της».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα