Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν: «Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα»

12 mins read

O πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, εκφράζει τη θλίψη και τον θυμό του.

Ειδικότερα, ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς αναφέρει ότι η στεναχώρια του μετατράπηκε σε οργή όταν ανακάλυψε πως η αστυνομία μετέφερε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλοαπό το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αθήνα, προκειμένου να τον φέρει αντιμέτωπο με στοιχεία που αποδείκνυαν πως εκείνος ήταν ο δολοφόνος.

«Όταν το κατάλαβα αργότερα, το μόνο πράγμα για το οποίο λυπήθηκα ήταν που δεν το γνώριζα όταν εκείνος βρισκόταν εκεί. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα και θα ήμουν πρόθυμος να υποστώ τις συνέπειες», δήλωσε ο 78χρονος στη βρετανική εφημερίδα “The Sun”.

Επιπλέον, ανάφερε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Σούζαν έμαθαν για τον θάνατο της Καρολάιν από γείτονές τους στην Αλόννησο.

Όπως είπε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως ένιωσα. Ήταν λες και ένα παγωμένο χέρι διαπέρασε το στήθος μου και έσφιξε την καρδιά μου. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων έδωσε προσωρινή λύση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, που βρέθηκε χωρίς τη μητέρα της και με τον συζυγοκτόνο πατέρα της στη φυλακή, αναθέτοντας τη γονική μέριμνα στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν.

Η Εισαγγελία, σταθμίζοντας το συμφέρον της μικρής, έκρινε ότι η μητέρα της Καρολάιν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να την αναλάβει, μετά τα τραγικά γεγονότα που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη, αποφασίζοντας παράλληλα το κοριτσάκι να έχει επικοινωνία και με την άλλη πλευρά, τους γονείς του δράστη της δολοφονίας, προκειμένου να μην αποκοπεί από αυτούς και με το δεδομένο ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες που ήλεγξαν την υπόθεση έκριναν και τα δύο περιβάλλοντα θετικά για να μεγαλώσει το παιδί.

Η απόφαση των εισαγγελικών αρχών θα ισχύσει μόνο για 30 ημέρες, καθώς έτσι προβλέπει ο νόμος, ενώ στη συνέχεια το δικαστήριο θα αποφασίσει οριστικά για το θέμα.

Facebook Comments