Η εξομολόγηση του Γ. Κατρούγκαλου: «Αντιμετωπίζω ένα αιματολογικό πρόβλημα- Είναι υπό έλεγχο»

8 mins read

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στην εκπομπή «Μέχρι Τέλους» στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, που παρουσιάζουν οι Γιώργος Κουβαράς και Γιώργος Πιέρρος.

Ερωτώμενος για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει, ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών ήταν αποκαλυπτικός: «Δεν είναι μυστικό, άλλωστε τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να δίνουν εξηγήσεις για θέματα υγείας. Πέρσι τον Οκτώβριο σε ένα τσεκαπ βρήκα ένα αιματολογικό πρόβλημα. Είχα προγραμματίσει μια θεραπεία με το που έκλεινε η Βουλή που συνδυάζεται με ανοσοκαταστολή, την οποία και έκανα, προκειμένου να μην προχωρήσει το πρόβλημα στον μυελό των οστών. Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, αλλά λόγω της θεραπείας έχασα κάποια μαλλιά». Κάνοντας μάλιστα χιούμορ, ο Γιώργος Κατρούγκαλος συμπλήρωσε: «Εντάξει, δεν είμαι και ο Σαμψών, δεν έχει και τόσο σημασία».

Υπενθυμίζεται ότι σε φύλλο της «Καθημερινής», ο αρθρογράφος Στέφανος Κασιμάτης ειρωνεύτηκε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ήταν κατά την τελευταία του ομιλία στην Βουλή, ήταν εμφανώς αλλαγμένος εμφανισιακά, ειρωνευόμενος μάλιστα την απώλεια των μαλλιών του. Μετά τον -διαδικτυακό- σάλο αντιδράσεων που προκλήθηκε, η εφημερίδα ζήτησε συγνώμη, ενώ ο δημοσιογράφος απέδωσε την απρέπεια του σε αφέλεια.

Facebook Comments