Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δείχνει τον δρόμο – Είσοδος για πλήρως εμβολιασμένους

19 mins read

Με επίσημη ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως στο γήπεδο θα μπαίνουν μόνο φίλαθλοι που έχουν εμβολιαστεί.

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, με επίσημη ανακοίνωσή της, ενημέρωσε τους οπαδούς για το πώς θα γίνει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και ποιοι θα έχουν δικαίωμα να τα αποκτήσουν.

Μάλιστα, εξηγείται αναλυτικά τι πρέπει να συμβεί για να πάρει κάποιος διαρκείας και να μπορεί να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

  • Πλήρως εμβολιασμένοι
  • Όσοι έχουν νοσήσει τους τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Παρατηρήσεις:

-Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.

-Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Αγαπητοί μας φίλαθλοι, όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Τα κυβερνητικά πλάνα

Η κυβέρνηση τις επόμενες μέρες θα επιλέξει ανάμεσα σε δύο κατευθύνσεις.

Η πρώτη, το «γαλλικό μοντέλο», αφορά ένα σύστημα για δημόσιους χώρους, με την παροχή δυνατότητας σε ιδιοκτήτες θεάτρων, συναυλιακών χώρων κλπ να έχουν αυξημένη πληρότητα, αν εκδίδουν εισιτήρια μόνο σε εμβολιασμένους πολίτες.

Πρακτικά, αν κάποιος θέλει να έχει στο θέατρο ή τον συναυλιακό του χώρο πληρότητα 90% ή 100%, να εκδίδει εισιτήρια μόνο για εμβολιασμένους. Από την άλλη, αν επιλέγει να απευθυνθεί σε πολίτες ανεξαρτήτως εμβολιασμού, να μπορεί να λειτουργεί με την ισχύουσα πληρότητα που ορίζεται από το νόμο. Η άλλη ιδέα που υπάρχει στο τραπέζι είναι απλούστερη, αλλά θα προκαλέσει περισσότερες αντιδράσεις: σε όλες τις μη ουσιώδεις δραστηριότητες, να μπορούν να έχουν πρόσβαση αποκλειστικά οι εμβολιασμένοι πολίτες.

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει να επιτραπεί η είσοδος σε θεάματα ή αθλητικές διοργανώσεις μόνο σε εμβολιασμένους. Η οριστική απόφαση, πάντως, δεν έχει ληφθεί ακόμα, ενώ είναι σε εξέλιξη και η τεχνική προετοιμασία για το πώς θα γίνεται ο έλεγχος κατά την πρόσβαση των πολιτών σε αυτές τις δραστηριότητες.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα