ΑρχικήΕπικαιρότηταH Wind Vision στο σαλόνι σου

H Wind Vision στο σαλόνι σου

H WIND VISION, η συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης της WIND, αξιοποιώντας τις σύγχρονες δυνατότητες που δημιουργεί η εξέλιξη των οπτικοακουστικών μέσων, καινοτομεί και ενισχύει αυτές τις νέες και αγαπημένες μας συνήθειες προσφέροντας την ενσωματωμένη στον αποκωδικοποιητή της δυνατότητα Chromecast.

To Chromecast… Αποτελεί την πιο διαδεδομένη και καινοτόμα λειτουργία για την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών που επέφεραν οι Smart τηλεοράσεις, όμως δεν υποστηρίζεται από όλους τους κατασκευαστές, οπότε το σύνηθες είναι ο χρήστης να χρειάζεται μια ειδικά σχεδιασμένη συσκευή που επιτρέπει την προβολή υλικού ασύρματα. Όμως το Chromecast είναι ήδη ενσωματωμένο στον αποκωδικοποιητή της WIND VISION.

Μέσω αυτής της λειτουργίας, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συνδέσει ασύρματα τις συσκευές του (smartphone, υπολογιστή ή tablet) με την τηλεόραση και να προβάλει απευθείας φωτογραφίες, video, ψηφιακό περιεχόμενο και streaming υπηρεσίες όπως Netflix, Spotify, κ.α.

Με τρία πολύ απλά βήματα η λειτουργία είναι προσβάσιμη σε όλους τους συνδρομητές WIND VISION και έχουν smartphone, υπολογιστή ή tablet. Αρχικά συνδέεις τον αποκωδικοποιητή και τη συσκευή της επιλογής σου (υπολογιστή/ tablet/ smartphone) στο ίδιο δίκτυο. Στη συνέχεια επιλέγεις το ειδικό εικονίδιο από την εφαρμογή που επιθυμείς να προβάλεις στην τηλεόραση σου και τέλος επιλέγεις το παράθυρο της WIND VISION που εμφανίζεται στη συσκευή. Τόσο απλά, τόσο εύκολα.

Ζήσε την εμπειρία της WIND VISION εδώ