ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ γουρουνοπούλα της Πελοποννήσου κατακτά το Taste Atlas

Η γουρουνοπούλα της Πελοποννήσου κατακτά το Taste Atlas

Σε λίγες ημέρες το Taste Atlas αναμένεται να αποκαλύψει τα World Food Αwards για φέτος και αφορά το φαγητό σε όλο τον κόσμο.

Ο γαστρονομικός οδηγός μοιράζεται συχνά τις λίστες του με τα καλύτερα φαγητά, όπως σαλάτες, ζυμαρικά, κρέατα, τυριά, πρωινά, γλυκά αλλά και ποτά και καφέδες απ’ όλο τον κόσμο.

Λίγο πριν τη μεγάλη αποκάλυψη του Taste Atlas, ξέρουμε ήδη τη 2η, την 3η και την 4η θέση.

Στην 4η θέση είναι η Σετσουάν της Κίνας, ενώ στην 3η θέση η Εμίλια-Ρομάνα της Ιταλίας, που φημίζεται για το ραγού μπολονέζ.


Η Πελοπόννησος 2η

Στη 2η θέση βρίσκεται η Πελοπόννησος, φέρνοντας την Ελλάδα ξανά στις κορυφαίες θέσεις και όπως αναφέρει το Taste Atlas, ξεχωρίζει η γουρουνοπούλα, το ελαιόλαδο και το μέλι Ελάτης Μαινάλου.

«Συγχαρητήρια στην Πελοπόννησo (ασημένιο μετάλλιο) και στην Εμίλια Ρομάνα (χάλκινο μετάλλιο), αλλά ποιος είναι το Νο 1;», γράφει χαρακτηριστικά το Taste Atlas.