ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ Ιωάννα Παλιοσπύρου βγάζει τη μάσκα και είναι πανέμορφη (photo)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βγάζει τη μάσκα και είναι πανέμορφη (photo)

Tην πρώτη της φωτογραφία χωρίς μάσκα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instragram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Από την περασμένη εβδομάδα, έχει κυκλοφορήσει το trailer της εκπομπής με τον Σταύρο Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές» όπου η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά για τη στιγμή που της άλλαξε τη ζωή. Στην εκπομπή, αν και δεν φαίνεται ξεκάθαρα, εμφανίζεται χωρίς τη μάσκα.

Ωστόσο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και ο λογαριασμός της εκπομπής στο Instagram δημοσίευσαν μία φωτογραφία της ίδιας χωρίς να φοράει τη μάσκα της.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που δύο χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά τον φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος», έγραψε στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου.


«Βροχή» τα σχόλια για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Αμέσως μόλις ανέβηκε η φωτογραφία στα social media, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε πολλά σχόλια και μηνύματα επικροτώντας τη για το θάρρος και τη στάση της.

«Είσαι υπέροχη, Ιωάννα μου», «η πιο δυνατή ψυχή», «συνέχισε να μεταδίδεις το φως που έχεις μέσα σου» και «είσαι ένα υπέροχο πλάσμα» είναι μερικά από τα σχόλια που δέχθηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά που δημοσίευσε φωτογραφία της χωρίς τη μάσκα.

Υπενθυμίζεται πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι από μία μαυροφορεμένη γυναίκα την Έφη Κακαράντζουλα στις 20 Μαΐου του 2020, σε κτίριο της οδού Θησέως στην Καλλιθέα, στις 9:30 το πρωί.