ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ Μαρία Καρυστιανού προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: «Δεν τα έχουμε...

Η Μαρία Καρυστιανού προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: «Δεν τα έχουμε χάσει- Η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική»

Απάντηση στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη έδωσε η Μαρία Καρυστιανού, η οποία μάλιστα αποκάλυψε ότι έγιναν τέσσερις συναντήσεις της κ. Αδειλίνη με μέλη του Συλλόγου Τέμπη 2023.

Η κ. Μαρία Καρυστιανού απάντησε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού OPEN καθώς η κ. Αδειλίνη από το φόρουμ των Δελφών θέλησε να διαψεύσει ότι παρέπεμψε τους συγγενείς των θυμάτων στην εκκλησία για παρηγοριά.

Ωστόσο, η Μαρία Καρυστιανού, έπειτα από επικοινωνία με τη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, διέψευσε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, λέγοντας: «Δεν τα έχουμε χάσει. Η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε πολύ περισσότερα από όσα θέλει». Παράλληλα, πρόσθεσε: «θα ήθελα να δω να απαντάει για όλα αυτά τα τελευταία γεγονότα, που έχουν βγει στο φως με τη μονταζιέρα για τα ηχητικά για το ότι οι ανακριτικές αρχές μετά από 13 μήνες, ζήτησαν τα ηχητικά. Για ποιο λόγο πρέπει αυτή τη στιγμή πρέπει να ψάχνουμε σε ένα χώρο εκτός από το Κουλούρι και εκτός από το χώρο του δυστυχήματος, θα πρέπει να ψάχνουμε τα υπολείμματα των ανθρώπων μας».

Η κ. Καρυστιανού αποκάλυψε πως δεν ήταν μόνη της εκείνη την ημέρα στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά και ότι έγιναν τέσσερις συναντήσεις με μέλη του Συλλόγου Τέμπη 2023. Η κ. Καρυστιανού ήταν παρούσα σε δύο από αυτές, μαζί με τους αδελφούς Πλιακιά, ενώ στις άλλες δυο ήταν ο Χρήστος Κωνσταντινίδης και ο Παύλος Ασλανίδης.

Και τόνισε ότι οι απαντήσεις της εισαγγελέως ήταν παρόμοιες σε όλες τις συναντήσεις, προτρέποντάς τους να απευθυνθούν στην Εκκλησία και να βρουν παρηγοριά στον Θεό.

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά
Ο Νίκος Πλακιάς, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X απάντησε στη Γεωργία Αδειλίνη, διαψεύδοντάς την επίσης.

Τόνισε ότι ο ίδιος ήταν σε συνάντηση στην οποία δεν ήταν παρούσα η Μαρία Καρυστιανού, αλλά τόνισε: «Λοιπόν δεν μας στείλατε με το ζόρι στην εκκλησία αλλά μας είπατε να πάμε να ανάβουμε και κανα κεράκι και να πηγαίνουμε και καμία φορά για να μας βοηθήσει. Είμαι ο νεαρός που καθόταν μπροστά σας δεξιά, που στην ομιλία σας προς εμάς είπατε ας είναι όλο αυτό που έγινε για ένα καλύτερο αύριο στη χώρα μας. Και η απάντηση μου ήταν ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει πλέον από την στιγμή που έχασα τα παιδιά μου αν αύριο είναι καλύτερα τα τρένα ή όχι. Είμαι αυτός που μου είπατε ότι μάλλον πάσχω από βαθιά κατάθλιψη για να απαντήσω έτσι».