ΑρχικήΕπικαιρότηταΓιάννης Ιωαννίδης: Τα γούρια, οι εκρήξεις on camera και οι κορυφαίες στιγμές...

Γιάννης Ιωαννίδης: Τα γούρια, οι εκρήξεις on camera και οι κορυφαίες στιγμές (video)

Έβγαλε το σακάκι του και πήγε να το προσφέρει στους διαιτητές και όταν μιλούσε στους παίκτες του καλύτερα να έκλεινε ο ήχος για τα άψογα “γαλλικά” του.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν για όλους είτε αγαπούσαν το μπάσκετ είτε όχι, μία μεγάλη μορφή του Ελληνικού αθλητισμού. Οι παίχτες του συγχωρούσαν τις εκρήξεις τους και οι φίλαθλοι τον λάτρευαν. Είχε μανία με τα γούρια, ήταν προληπτικός και μανιώδης καπνιστής ακόμα και μέσα στο παρκέ από τη θέση του προπονητή, σε κλειστά γήπεδα

Αυτό που δεν αγοράζεται με τίποτα είναι η αγάπη“, θα πει ο Γιάννης Ιωαννίδης σε μία συνέντευξη τύπου την ώρα που δεν διστάζει λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα να μαζεύει τεχνικές ποινές. Είναι ο ίδιος που θα πει ότι “Πρωταθλητής είναι ο κόσμος“, ο οποίος τον αποθεώνει σε κάθε του εμφάνιση. Είναι ο ίδιος που θα πει “ότι ο διάλογος στη ζωή είναι δύσκολος, γιατί στο μονόλογο δεν πληρώνει κανείς εφορία”.

Στον Ολυμπιακό τον λάτρεψαν σαν Θεό. Το ίδιο και στην ΑΕΚ, τον Άρη αλλά και στην Εθνική μας ομάδα.  Μοναδικό το οδοιπορικό του Γιάννη Ιωαννίδη στα μέρη που μεγάλωσε, αγάπησε και δημιούργησε. Τα γυρίσματα είχαν γίνει το 2005 στο πλαίσιο της εκπομπής “Φύλλο πορείας” για την ΕΤ3.

Ακολουθεί η Συλλογή με τα πιό “δυνατά” τάιμ άουτ του Γιάννη Ιωαννίδη από την θητεία του στον Άρη.

Σε ένα παιχνίδι με την Τρεβίζο πέταξε ένα μπουκάλι στον Γιώργο Σιγάλα.

 

Η κηδεία του Γιάννης Ιωαννίδη θα γίνει την Παρασκευή (6/10, 17:00) στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Παραμονή της ταφής (5/10, 12:00) θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Ιωάννη Βούλας, προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον «Ξανθό» συγγενείς, φίλοι και γενικά άνθρωποι του αθλητισμού, που δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για την εξόδιο ακολουθία.

 

Πηγή: Reporter.gr