ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαι τέταρτη σύλληψη για βιασμό της 12χρονης

Και τέταρτη σύλληψη για βιασμό της 12χρονης

Συνελήφθη και 4ος βιαστής της 12χρονης. Πρόκειται για 36χρονο άνδρα ο οποίος έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές καθώς κατηγορείται  ότι τουλάχιστον μία φορά βίασε -μετά από ραντεβού- το ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ  36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μετά και από αυτή τη σύλληψη επίκεινται να εκδοθούν τρία ακόμα εντάλματα σύλληψης. Την ίδια στιγμή οι αστυνομικές αρχές  περιμένουν ο εισαγγελέας να «ανάψει» το πράσινο φως προκειμένου να συλλάβουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πρόσωπα της διπλανής πόρτας που μέσα από «ροζ» σελίδες και εφαρμογές ήρθαν σε επαφή με την 12χρονη, έκλεισαν ραντεβού μαζί της και την βίασαν τουλάχιστον από μία φορά ο καθένας.