ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαλλιακμάνης για έξι νεκρούς στη Λούτσα: «Πρόκειται για μάχη συμμοριών – Το...

Καλλιακμάνης για έξι νεκρούς στη Λούτσα: «Πρόκειται για μάχη συμμοριών – Το προφίλ των δραστών» (video)

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο του πολλαπλού φονικού στη Λούτσα, το απόγευμα της Δευτέρας, με έξι νεκρούς αλλοδαπούς.

Στο One Channel και την εκπομπή «ΕΔΩ*» με τον Σταμάτη Ζαχαρό ήταν καλεσμένος ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είχαμε λοιπόν μετά τις 18:00 μια αιματηρή συμπλοκή στην συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως στην Λούτσα, μέσα σε ένα αυτοκίνητο βρέθηκαν 5 νεκροί και ένας έξω από αυτό».

«Μιλάμε για μια περιοχή, Λούτσα πλέον είναι μια περιοχή έξω από την Αθήνα αλλά είναι πυκνοκατοικημένη σε κάποια σημεία, εκεί το σημείο ήταν ένας δρόμος, δεν μπορείς να τον πεις ούτε πυκνοκατοικημένη ούτε αραιοκατοικημένο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Καλλιακμάνης.

«Δεν ξέρω αν υπήρχαν άνθρωποι, αυτή την στιγμή είναι σε εξέλιξη οι έρευνες, ένα αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες, πέντε νεκροί λοιπόν μέσα στο αυτοκίνητο, τρείς στις πίσω θέσεις και δύο πιο μπροστά και ένας έξω από το αυτοκίνητο. Τώρα αυτός ο ένας ήταν από την ίδια συμμορία; Γιατί εδώ είναι προφανές ότι πρόκειται για μάχη συμμοριών, φαίνεται ότι είναι Αλβανοί υπήκοοι όλοι, έτσι φαίνεται. Ξέρετε είναι στην αρχή οι έρευνα και δεν μπορούμε να μιλήσουμε με απόλυτη βεβαιότητα», πρόσθεσε ο αστυνομικός.

«Οι πληροφορίες που έχω, είναι έχει αναλάβει την υπόθεση η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής και το τμήμα ανθρωποκτονιών της Αττικής. Θα δούμε γιατί ακριβώς πρόκειται, φαίνεται ότι όπως έγινε αυτή η συμπλοκή είναι μάχη μεταξύ συμμοριών, προφανώς είχαν κλείσει ραντεβού ή κάποιοι είχαν στήσει ενέδρα σε κάποιους άλλους. Θα δούμε αν οι νεκροί είναι μέλη της ίδιας συμμορίας ή αυτός που ήταν έξω από το αυτοκίνητο άνηκε σε άλλη συμμορία».

«Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ποινικό παρελθόν και τώρα θα δείτε χωρίς ακόμα να έχουν επιβεβαιωθεί τα στοιχεία κανενός από αυτούς. Δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα είναι πολύ νωρίς. Θα δείτε ότι τα στοιχεία σε κάποιους από αυτούς, μπορεί και όλοι να έχουν ποινικό παρελθόν, τις περισσότερες φορές», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

«Μα γι’ αυτό πολλές φορές γίνονται αυτά τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών γιατί αλλάζουν τα πόστα, μπαίνουν νέοι άνθρωποι, ακολουθούν τους παλιούς, υπάρχει μια συνέχεια σε αυτό που λέμε οργανωμένο έγκλημα. Αυτό έχει να κάνει με ναρκωτικά, με νύχτα, με ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, έχει να κάνει μα συμβόλαια θανάτου κλπ», κατέληξε ο κ. Καλλιακμάνης.