ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαλλιάνος: «Καμία ανησυχία για την Αττική- Γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου οι...

Καλλιάνος: «Καμία ανησυχία για την Αττική- Γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου οι καταιγίδες»

Μπορεί η αλλαγή του καιρού από το πρωινό του Σαββάτου να είναι αισθητή ειδικά σε ότι αφορά στη θερμοκρασία και να υπάρχει έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ, ο Γιάννης Καλλιάνος είναι καθησυχαστικός.

Ο μετεωρολόγος ειδικά για την Αττική δεν εκφράζει καμία ανησυχία και κάνει λόγο για ήπια φαινόμενα ανάλογα με την εποχή.

Σε ανάρτησή του αναφέρει: Όλα τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία εναρμονίζονται με την αυξημένη (πια) πιθανότητα, ότι περίπου τα μεσάνυχτα του Σαββάτου θα έχουμε ένα “πέρασμα” με καταιγίδες και από το νομό Αττικής. Δεν θα είναι μεγάλη η διάρκεια αυτού του “περάσματος”, ωστόσο, σε τοπικό επίπεδο, ενδέχεται οι καταιγίδες αυτές να είναι και ισχυρές.
ΥΓ : Αν το σύστημα αυτό καθυστερήσει ελαφρώς, δεν θα καταλάβουμε ιδιαίτερα αυτή την επιδείνωση του καιρού στην Αττική διότι πιθανότατα μετά τα μεσάνυχτα οι περισσότεροι θα κοιμούνται. Αν όμως έρθει λίγο νωρίτερα, τότε λογικά οι περισσότεροι θα καταλάβουμε την κεραυνική δραστηριότητα. Πάντως, όπως και να είναι η καιρική εξέλιξη, περίπου γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου αναμένονται οι καταιγίδες και στην Αττική.
ΥΓ : Δεν χρειάζεται καμία ανησυχία. Θα είναι μια απολύτως φυσιολογική εξέλιξη για την εποχή. Βρέχει συνήθως το χειμώνα!
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους”