Κατερινόπουλος για Γλυκά Νερά: «Η ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι δεν είναι το κίνητρο της δολοφονίας»

9 mins read

Τις εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών σχολίασε στον Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA ο ταξίαρχος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο, «σε καμία περίπτωση το κίνητρο της δολοφονίας δεν είναι η κακή σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι. Αυτό το έδειξε η στάση και η ψυχραιμία του πιλότου τόσο πριν όσο και μετά την ομολογία του. Είναι πανέξυπνος άνθρωπος. Άλλα μηνύματα ήθελε να περάσει πριν, άλλα τώρα».

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη να διερευνυθούν «τα πάντα όλα. Σε ένα έγκλημα ψάχνονται τα πάντα. Θα μπορούσε η Καρολάιν να ξέρει πράγματα που δεν θα έπρεπε να ξέρει».

Ιδιαίτερη ο κ. Κατερινόπουλος σημασία αποδίδει σε ένα ταξίδι που έκανε ένας εκ των Μπάμπη και Καρολάιν, με άτομο του αντίθετου φύλου, το πρώτο 12ημερο του Απριλίου στην Κρήτη.

«Ένας εκ των δύο, με άτομο του αντίθετου φύλου, ταξίδεψαν σε ένα χωριό έξω από τη Σούδα, για να βρουν σπίτι να το νοικιάσουν. Τότε υπήρχαν απαγορεύσεις, άρα πήγαν με εναέριο μέσο. Άρα κάτι δεν πήγαινε καλά. Κάποιος ήθελε να απομακρυνθεί από τη συζυγική στέγη. Προφανώς υπήρχαν προβλήματα. Δεν ξέρουμε με τι είχαν σχέση και ποιος φταίει.  Επομένως, δεν φτάνει κάποιος τελευταία στιγμή στο βρασμό ψυχής. Δεν υπάρχει βρασμός ψυχής» σημείωσε.

«Γιατί έγινε το ταξίδι, γιατί νοικιάστηκε ή όχι το σπίτι και ποιος και για πιο λόγο ήθελε να φύγει και μάλιστα μακριά» πρόσθεσε ότι πρέπει να ερευνηθούν.

Facebook Comments