ΑρχικήΕπικαιρότηταΚολωνός - 12χρονη: Την είχε προσεγγίσει παντρεμένο ζευγάρι -Την καλούσαν στο τηλέφωνο,...

Κολωνός – 12χρονη: Την είχε προσεγγίσει παντρεμένο ζευγάρι -Την καλούσαν στο τηλέφωνο, αποκάλυψε ο θείος της

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς σήμερα ο θείος της υποστήριξε πως στη λίστα των υποψήφιων βιαστών του παιδιού ήταν και παντρεμένο ζευγάρι.

Ο θείος της, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, ανέφερε πως «έστελνε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger και ακούω τη γυναίκα να λέει: “έλα κορίτσι μου”. Μόλις άκουσε εμένα, το έκλεισε».

Ο 53χρονος ζητούσε από το κορίτσι γυμνές φωτογραφίες και με τα αδέρφια της

Μάλιστα προχώρησε σε ακόμα μία αποκάλυψη για τη δράση του 53χρονου, μιλώντας αυτή τη φορά στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο θείος της 12χρονης υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος ζητούσε από την 12χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και με τα αδέλφια της. Μάλιστα το ίδιο έχει αποκαλύψει και η γιαγιά του παιδιού.

«Απειλούσε το παιδί ο 53χρονος»

Ο θείος του παιδιού είπε επίσης ότι ο 53χρονος είχε απειλήσει το παιδί για να το αναγκάσει να εκδίδεται. Η 12χρονη αποκάλυψε στην οικογένειά της ότι ο κατηγορούμενος την είχε απειλήσει ακόμη και με πιστόλι. «Μας είπε προχθές ότι το απείλησε με ένα πιστόλι. “Θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένειά σου και θα πεινάσετε. Εμένα δεν με πιάνει κανένας και το ξέρεις, έχω επαφές”».

Μάλιστα σοκάρουν και προκαλούν φρίκη τα όσα φέρεται να έλεγε ο 53χρονος στο παιδί. Όπως είπε ο θείος της, ανάμεσα στις απειλές που εκτόξευε ο 53χρονος είχε πει στη 12χρονη: «Θέλετε να έχετε να τρώτε; Θα σου δίνω εγώ λεφτά, πράγματα από το μαγαζί. Πήγαινε στον κύριο να του μιλήσεις, τίποτα δεν θα σου κάνει, θα σου δώσει λεφτά”».

 

Στο στόχαστρο και οι υπόλοιποι παιδεραστές

Οι Αρχές έδωσαν χθες στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Ηλία Μίχου, του 53χρονου βιαστή και μαστροπού της 12χρονης στον Κολωνό, η οποία στα χέρια του, για 4 μήνες, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, αλλά και του 42χρονου Γιάννη Σοφιαννίδη, ο οποίος είχε κατ’ επανάληψη βιάσει το παιδί, έναντι αμοιβής.

Πλέον η Αστυνομία αναζητά τα στοιχεία των υπόλοιπων παιδεραστών που είτε προσέγγισαν, είτε προσπάθησαν να κλείσουν ραντεβού με τη 12χρονη. Τα έμπειρα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν ανασύρει δεδομένα από κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές του 53χρονου κατηγορουμένου που έχουν κατασχεθεί, του 42χρονου βιαστή, αλλά και του 12χρονου κοριτσιού, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθούν με πρόσωπα τα 213 προφίλ στο σκοτεινό chat room όπου είχαν προσεγγίσει το προφίλ του κοριτσιού.

Ήδη από αυτή την αναζήτηση στα 213 προφίλ έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον 15 «προφίλ» τα οποία φαίνεται να είχαν τακτικότερη επαφή με τον κατηγορούμενο και τη 12χρονη, μέσω της ιστοσελίδας ανώνυμων γνωριμιών.