Κολωνός: Έρχονται έως 5 νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση της 12χρονης

16 mins read

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο “φως” από την κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού, που έχει υποστεί σεξουαλική βία και εκμετάλλευση. Ανοίγουν νέα κεφάλαια στη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται νέες συλλήψεις.

Εντολή για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τα αδέλφια της ανήλικης, να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας ή εκμετάλλευσης, έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

“Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και αν υπήρξε κακοποίηση και άλλων παιδιών από τους συγκεκριμένους κατηγορούμενους που έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, αλλά προφανώς πρέπει να εξεταστούν και τα υπόλοιπα ανήλικα και ενήλικα παιδιά της οικογένειας για να δούμε που θα μας οδηγήσει αυτή η υπόθεση” τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Συνδέσεις”.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα του παιδιού, η οποία επικαλέστηκε μηνύματα που αντάλλαξε με τον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο, όταν κατάλαβε τι συνέβαινε στο παιδί της, και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Σήμερα οι Αρχές θα εξετάσουν σε ποιο κατάστημα κράτησης θα οδηγηθεί και συγκεκριμένα είτε στον Κορυδαλλό, είτε στη Θήβα.

 

«Δεν έχει καμία απολύτως σχέση» η προφυλακισμένη 37χρονη μητέρα με την κατηγορία για μαστροπεία της ανήλικης κόρης της, δήλωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8. «Με βάση την δικογραφία μπορεί να καταλάβει κάποιος εύκολα ότι σαν μητέρα μπορεί να έκανε λάθη και να μην μπορούσε να έχει την εποπτεία της ανήλικης, αυτό μπορώ να το δεχτώ, αλλά την μαστροπεία για την οποία κατηγορείται, την αρνείται και δεν υπάρχουν και στοιχεία» είπε χαρακτηριστικά.

Ένας άνδρας προσήλθε αυτοβούλως, στη ΓΑΔΑ όπου δήλωσε, ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, αλλά όπως υποστήριξε, δεν έχει κάποια επαφή με ανήλικο. Ο άντρας εξετάστηκε ενόρκως και στην συνέχεια αποχώρησε.

 

Εν τω μεταξύ, πήραν προθεσμία για την Τετάρτη 19/10 οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος της 12χρονης.

Τρίτη κατά σειρά κατάθεση έδωσε η 12χρονη παρουσία παιδοψυχολόγου. To ανήλικο κορίτσι φέρεται να υποστήριξε ότι ο Ηλίας Μίχος την οδηγούσε σε οίκο ανοχής. Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι μετά από σεξουαλική επαφή με τον ίδιο, είχε σεξουαλικές επαφές και με άλλα άτομα.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα