Βόλος: Εντοπίστηκαν 8 κρούσματα σε υπαλλήλους και φιλοξενούμενους Γηροκομείου

8 mins read

Κόκκινο συναγερμό εκπέμπει Γηροκομείο στο Βόλο καθώς καταγράφηκαν οκτώ κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία όπως λέγεται κατά πάσα πιθανότατα είναι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι, οι οποίοι έκαναν και την διασπορά στη δομή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της MagnesiaNews  πρόκειται για τέσσερις εργαζόμενους και τέσσερις φιλοξενούμενους που έχουν βρεθεί θετικοί εκ των οποίων μια 85χρονη γυναίκαι νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα ενώ τα υπόλοιπα τρία από τους φιλοξενούμενους, είναι σε καραντίνα, μέσα στο Γηροκομείο.

Το πρόβλημα που έχει ο Πρόεδρος του Γηροκομείου, Παύλος Πάνος, είναι τεράστιο, καθώς το 70% του προσωπικού δεν θέλει να εμβολιαστεί. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι ηλικιωμένοι στο Γηροκομείο είναι εμβολιασμένοι και μάλλον φαίνεται πως πρόκειται για μετάλλαξη που προήλθε από τους εργαζόμενους, που όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα είχαν εντοπιστεί ακόμα δυο κρούσματα.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα από τους 55 εργαζόμενους έχουν εμβολιαστεί μόνο 20.

Το ένα κρούσμα μάλιστα, ανάμεσα στα τέσσερα των εργαζομένων, πρόκειται για άτομο το οποίο και είχε νοσήσει και είχε λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου. Τα υπόλοιπα τρία κρούσματα πρόκειται για μη εμβολιασμένη η οποία είχε νοσήσει και άλλες δυο υπάλληλοι οι οποίες είναι ανεμβολίαστες.

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα