ΑρχικήΕπικαιρότηταΚούγιας για υπόθεση Βατίδου: «Παλιάνθρωπος, αλήτης και άνανδρος ο οδηγός της μηχανής»

Κούγιας για υπόθεση Βατίδου: «Παλιάνθρωπος, αλήτης και άνανδρος ο οδηγός της μηχανής»

Για τη σύλληψη της Εύης Βατίδου έπειτα από το επεισόδιο στη Γλυφάδα, όπου φέρεται να εμβόλισε μηχανή με το αυτοκίνητο της το βράδυ του Σαββάτου, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας.

 

 

«Η πρώην σύζυγός μου θα πει την αλήθεια σήμερα» δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος στο «Happy Day» για την Εύη Βατίδου, η οποία αναμένεται να απολογηθεί εντός της ημέρας.

 

 

«Είναι θύμα μιας παράνομης συμπεριφοράς από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με μηχανές χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους. Και βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα. Αυτός ο αλήτης βρήκε μια γυναίκα μόνη της σε απόμερο σημείο, της ζήλωσε τον καθρέφτη γιατί κάτι τον ενόχλησε, την έβρισε χυδαία και μετά ανέβηκε στη μηχανή του και προσπάθησε να εξαφανιστεί» δήλωσε στη συνέχει ο κ. Κούγιας.

 

 

«Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει. Η πρώην σύζυγός μου έχει απόλυτο δίκιο. Αυτός ο αλήτης ανέβηκε στη μηχανή του μετά την παράνομη αυτή συμπεριφορά, και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Η Εύη Βατίδου τον ακολούθησε ενώ έκανε 10 κλήσεις στην αστυνομία συγχρόνως. Ήταν νύχτα και αυτός που δήθεν έκανε βόλτα στις 12;» πρόσθεσε.

«Όπως ανέβαινε αυτός στον δρόμο, που είναι κατσάβραχα εκεί, ανατράπηκε η μηχανή και έπεσε πάνω στην πρώην σύζυγό μου. Εκείνη παρέμεινε εκεί και ενημέρωνε την αστυνομία» εξήγησε για το περιστατικό ο Αλέξης Κούγιας.

 

 

Πώς έγινε το περιστατικό

Όλα έγιναν αργά το βράδυ του Σαββάτου, στην οδό Σουλίου στη Γλυφάδα όταν ένα μηχανάκι που επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα χτύπησε τον καθρέφτη του οχήματος της Εύης Βατίδου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Εύη Βατίδου στη συνέχεια εμβόλισε τους δύο επιβάτες της μηχανής, με τον οδηγό να τραυματίζεται ελαφρά και την 59χρονη συνοδηγό να φέρει βαριά τραύματα.

Τι λέει η άλλη πλευρά

Μιλώντας στο protothema.gr ένας εκ των δύο συνηγόρων του 59χρονου οδηγού της μηχανής και της 57χρονης συνεπιβάτιδας, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος τόνισε πως η Εύη Βατίδου εμβόλισε τη μοτοσικλέτα με πρόθεση να τους χτυπήσει κάνοντας λόγο για μια εγκληματική συμπεριφορά.

«Τους έχει εμβολίσει με σκοπό να τους χτυπήσει. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο. Παραλίγο να τους σκοτώσει με αυτή τη συμπεριφορά της. Αν κάποιος σου σπάσει τον καθρέφτη με τη μηχανή του, τον κυνηγάς και τρέχεις για να τον ρίξεις κάτω; Εκτός των άλλων, δηλαδή, έχει κάνει και αντιποίηση Αρχής. Αυτό που έκανε είναι δολοφονικό» λέει ο κ. Θεοδωρόπουλος ενώ τονίζει πως υπάρχουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πως η κυρία Βατίδου είχε πρόθεση να εμβολίσει τη μηχανή.