ΑρχικήΕπικαιρότηταΚούγιας: «Μην ξαναδιακόψεις ποτέ - Εσύ ειδικά από την εκπομπή που προέρχεσαι»

Κούγιας: «Μην ξαναδιακόψεις ποτέ – Εσύ ειδικά από την εκπομπή που προέρχεσαι»

Έντονο ήταν το κλίμα σήμερα στη δική της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Τόσο μέσα την αίθουσα όσο και έξω από αυτή, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων Κούγια στους δημοσιογράφους, επικράτησε μεγάλη νευρικότητα.

Σε έντονο ύφος απευθύνθηκε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, σε δημοσιογράφος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο κ. Κούγιας μιλώντας στη δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη αλλά και τη Ζήνα Κουτσελίνη, έξω από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, της είπε: «Μην ξαναδιακόψεις ποτέ. Εσύ ειδικά από την εκπομπή που προέρχεσαι». Η δημοσιογράφος αντέδρασε στο σχόλιο του Αλέξη Κούγια και εκείνος της απάντησε: «Μη διακόπτετε! Μην ξαναδιακόψεις ποτέ! Εσύ ειδικά από την εκπομπή την οποία προέρχεσαι. Τελευταία φορά! Στα παλιά μου τα παπούτσια ο συνάδελφός σας!».

«Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και τρως εκεί και καταστρέφει ανθρώπους… Και εσύ και αυτή θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη. Θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα, κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας. Τα σπίτια σας να σώσετε από τις αγωγές και τις μηνύσεις. Τελειωμένα πράγματα. Δεν έχω με σένα πρόβλημα. Άφησε με να τελειώσω, δεν είσαι μόνη σου εδώ. Μπορείτε να πείτε στην κυρία να κόψει και να σεβαστεί; Δεν είναι μόνο η δική σας εκπομπή εδώ», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας συμπλήρωσε ότι τη Ρούλα Πισπιρίγκου την πίεσαν από την εκπομπή να δώσει συνέντευξη «γιατί της είπατε ότι θα την προστατέψετε. Και της δίνατε και δικηγόρους. Δεν είστε εκπομπή εσείς, είστε γραφείο ευρέσεως δικηγόρων, εσείς και η εκπομπή της κ. Στεφανίδου. Με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά», κατέληξε.

 

 

Η δίκη που ξεκίνησε σήμερα, διεκόπη για τις 11 Ιανουαρίου. Τα δάκρυα της 34χρονης κατηγορούμενης κατά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου από την εισαγγελέα, η επανεμφάνιση του πρώην συζύγου της μετά από μήνες σιωπής, οι πρώτοι διάλογοι στη δικαστική αίθουσα ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και την πρόεδρο του δικαστηρίου, μαζί με τις κινήσεις και τις αντιδράσεις προσώπων που συζητήθηκαν πολύ τους τελευταίους μήνες στο περιθώριο της διερεύνησης, είναι ορισμένα μόνο από τα πιο χαρακτηριστικά κεφάλαια των όσων έγιναν το πρωί.

 

 

Ο Μάνος Δασκαλάκης, εμφανίστηκε με το στόμα του κλειστό μπροστά στα μικρόφωνα των δημοσιογράφων. Το βλέμμα του σταθερά σε άλλη κατεύθυνση από τις κάμερες, ψυχρός και αμίλητος, να βγαίνει από τα δικαστήρια όπου αναμένεται να επιστρέψει σε δύο μέρες από σήμερα για να καταθέσει πρώτος στο ξεκίνημα της πολύκροτης δίκης.

 

 

Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά μέσα στη δικαστική αίθουσα, για πρώτη φορά μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ο πατέρας της Τζωρτζίνας. Δεν αντάλλαξαν κουβέντα. Μόνο η κατηγορούμενη τον κοίταξε επίμονα, όταν εκείνος μπήκε στον χώρο. Εμφανώς αλλαγμένος και σιωπηλός ο κ. Δασκαλάκης, που έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και θα καταθέσει πρώτος στις 11 Ιανουαρίου που θα συνεχιστεί η δίκη, δεν έκανε καμία δήλωση φεύγοντας από το δικαστήριο.