ΑρχικήΕπικαιρότηταΚρουστάλλη στο BrainStorming: «Είναι γελοίο να με κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ - Δεν...

Κρουστάλλη στο BrainStorming: «Είναι γελοίο να με κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ – Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, ούτε στις άσχημες εποχές της Δικαιοσύνης»

Στο Action24 και στην εκπομπή του Σταμάτη Ζαχαρού «BrainStorming» βρέθηκε καλεσμένη η δημοσιογράφος του  iefimerida, Δήμητρα Κρουστάλλη, η οποία είχε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα με το ηχητικό ντοκουμέντο του επιχειρηματία, Ανδρέα Βγενόπουλου.

Η κυρία Κρουστάλλη τόνισε πως είναι εντυπωσιακό ότι η υπόθεση Βγενόπουλου μπήκε στο αρχείο σε 5 μέρες, ενώ η υπόθεση Τσατάνη, η οποία έπεσε θύμα βομβιστικής επίθεσης, μετά από 6-7 χρόνια παραμένει ακόμα σε εκκρεμότητα.

Παράλληλα ρωτήθηκε αν έγινε κάποια κίνηση εναντίον της από την Βασιλική Θάνου, η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση, είπε πως δεν έχει γίνει τίποτα, ενώ και σε εκπομπή που βρέθηκε αλλά και στην δήλωσή της δεν έδωσε καμία απάντηση σε όσα την κατηγορεί ο επιχειρηματίας, Ανδρέας Βγενόπουλος. Εν συνεχεία ξεκαθάρισε στην ερώτηση αν προκύψει κάποιο ποινικό αδίκημα « Αν ξεκινήσει και πάλι έρευνα, θα αρχίσει από την αρχή. Δεν υπάρχει παραγραφή. Σύμφωνα με τους νομικούς που έχω μιλήσει, πρόκειται για ένα καινούριο στοιχείο που δεν υπήρχε».

Στην έμπειρη δημοσιογράφο εντύπωση προκαλεί ότι ΣΥΡΙΖΑ και Βασιλική Θάνου δίνουν τις ίδιες απαντήσεις. Στην απάντησή της η κυρία Θάνου μίλησε για ακρίβεια, πολιτικές διώξεις αντιπάλων. Ανέφερε χαρακτηριστικά «Όταν σε κατηγορεί επιχειρηματίας ότι χρηματίζεσαι αντιδράς διαφορετικά. Εμένα προσωπικά θα θιγόταν η τιμή μου». Όσον αφορά τις κατηγορίες εις βάρος της από το ΣΥΡΙΖΑ ότι εκτέλεσε εντολές του Μαξίμου «Μετά από τόση εμπειρία δεν αισθάνομαι τίποτα. Είναι γελοίο να με κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Για παρόμοια επίθεση βρέθηκα χωρίς δουλειά πέρυσι».

Τέλος απάντησε και στο αν μετά τις τελευταίες εξελίξεις συμπληρώνεται το παζλ «Όλα αυτά τα στοιχεία συμπληρώνουν παζλ. Όσο συμπληρώνεται φαίνεται ότι τα ίδια πρόσωπα χειρίζονταν τις υποθέσεις με τον ίδιο τρόπο. Η δικαιοσύνη δεν υπήρξε δίκαιη ή άριστη αλλά δεν το έχω ξαναδεί αυτό, ούτε στις άσχημες εποχές. Με σοκάρει».