Λέων: Το ανατριχιαστικό σκίτσο για τον θάνατο της Μαλένας – «Έτσι θα μπορούσε να έχει πεθάνει»

19 mins read

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων περιγράφει με μία ανάρτηση και ένα σκίτσο τον τρόπο με τον οποίο η Μαλένα θα μπορούσε να έχει οδηγηθεί σε ασφυκτικό θάνατο.

Όπως γράφει στο twitter:

«Στη Μαλένα είναι σημαντικό να αξιολογηθούν ορθά όλα τα τραύματα του παιδιού στο πρόσωπο από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν.

Το ύψος των αμυχών στη βάση της μύτης (ψηλά) είναι πλήρως συμβατό με ασφυξία.

Ο δράστης της φωτογραφίας (από τη βιβλιογραφία) είναι αριστερόχειρας».

Κατερινόπουλος για Δασκαλάκη: «Δούλεψε μόνο 14 μήνες σε 5 χρόνια»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, προσπάθησε να καταρρίψει τον ισχυρισμό του Μάνου Δασκαλάκη ότι δούλευε πολλές ώρες την ημέρα και δεν αφιέρωνε όσο χρόνο θα ήθελε στα παιδιά του.

«Τα οικονομικά του κ. Δασκαλάκη… Aπ΄ότι έχουν δει το “φως” της μικρής κοινωνίας της Πάτρας, όλοι βοούν και λένε ότι αυτός ο άνθρωπος δούλευε, ειδικά την τελευταία πενταετία – εξαετία και τα ένσημά του δεν ξεπερνούν τους 14 – 15 μήνες», αποκάλυψε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Λέει και διατυμπανίζει ότι δούλευε συνέχεια. Είχε και μια σύζυγο που δεν εργαζόταν και ήταν υποχρεωμένος να ζει την οικογένειά του. Δεν μπορείς να είσαι ανασφάλιστος, είναι η γυναίκα σου ανασφάλιστη. Αυτά τα παιδάκια ήταν πουθενά ασφαλισμένα;», διερωτήθηκε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

Μάλιστα, ο κ. Κατερινόπουλος έθεσε και άλλο ένα ερώτημα που αφορά στον θάνατο της Μαλένας.

Μετά τον θάνατο του παιδιού, οι γονείς κινήθηκαν νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτει ιατρικό λάθος: «Ήθελα να ρωτήσω εάν μαζί με την καταγγελία που έκαναν για τον θάνατο του παιδιού, επιφυλάχτηκαν και του δικαιώματός τους διεκδίκησης αποζημίωσης για τον θάνατο του παιδιού;».

Στη συνέχεια, ο κ. Κατερινόπουλος παρέθεσε ένα περιστατικό που αφορούσε την ημέρα που υπέγραψε το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς και την πρόσληψη και απόλυσή του την ίδια μέρα από μια δουλειά.

«Παρατηρήθηκε ότι είχε ένα πληρεξούσιο από τη σπιτονοικοκυρά στις 24/2/2017. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι την ίδια μέρα έγινε πρόσληψη και σε λίγες ώρες απολύθηκε. Είναι και άλλες περιπτώσεις που τον προσέλαβαν και μετά από δυο τρεις ημέρες τον απέλυαν ή παραιτούταν», αποκάλυψε ο κ. Κατερινόπουλος.

Ακόμα, ο ταξίαρχος διερωτήθηκε πώς κάλυπτε το ενοίκιο της κατοικίας, όπου διέμεναν στην Πάτρα, πώς κάλυπτε τα έξοδα των τριών παιδιών τους, αναλογιζόμενοι, μάλιστα, και τα ιατρικά έξοδα που είχε η οικογένεια με τις περιπέτειες των μωρών μέσα στα νοσοκομεία επί τρία χρόνια.

 

Facebook Comments