Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης: Το ποσό – «μαμούθ» που ζητούσαν για τον θάνατο της Μαλένας

7 mins read

Το ζευγάρι Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, μετά τον θάνατο της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019 κατέθεσε μήνυση κατά των γιατρών του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”.

Πληροφορίες της εφημερίδας Ontime αναφέρουν ότι η γονείς της Μαλένας ετοιμάζονταν να καταθέσουν και αγωγή ώστε να διεκδικήσουν αποζημίωση τόσο από το νοσοκομείο όσο και από τους γιατρούς για “ιατρικό λάθος”, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένοι με την εξήγηση της ηπατικής ανεπάρκειας ως αιτίας θανάτου.

Έτσι, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήρθε σε επαφή με δικηγορικό γραφείο της Αθήνας. Είχε συστηθεί με το επίθετο του συζύγου της και αφού ανέφερε το περιστατικό θανάτου της Μαλένας και ότι έχουν υποβάλει μήνυση, ζήτησε να κατατεθεί και αγωγή, με την οποία θα διεκδικούσε αποζημίωση.

Η Ontime σημειώνει στο δημοσίευμά της ότι το ποσό που σκέφτονταν να διεκδικήσουν ως οικογένεια ήταν 1.500.000 ευρώ. Μόλις όμως ο δικηγόρος μελέτησε τον φάκελο, αρνήθηκε να αναλάβει την υπόθεση, λέγοντας ότι και να κατατεθεί η αγωγή, θα απορριφθεί. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Ρούλα Πισπιρίγκου να επιμένει να υποβληθεί η αγωγή, κι ας απορριφθεί.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα