ΑρχικήΕπικαιρότηταΛέσβος: Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης στα Δικαστήρια - «Τι σου έκανε...

Λέσβος: Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης στα Δικαστήρια – «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης στη Λέσβο έξω από τα δικαστήρια όπου το πρωί της Δευτέρας (1/8) λίγο πριν τις 10 οδηγήθηκε ο αστυνομικός και προπονητής για τον βιασμό της 14χρονης αθλήτριας του.

“Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή” φώναζε.

 


Ο αστυνομικός πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο, Τρίτη 2/8, στις 11 το πρωί στον ανακριτή Λέσβου.

Η έρευνα των αρχών έχει επικεντρωθεί στα προφίλ του δράστη στα κοινωνικά δίκτυα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα υποβάλλει αίτημα προς την εταιρία που διαχειρίζεται το Facebook για άρση του απορρήτου του αστυνομικού.

Λέσβος: Ξεσπά η μητέρα της 14χρονης έξω από τα δικαστήρια - "Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή" [βίντεο]

 




“Έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια”

Η μητέρα του θύματος δήλωσε βέβαιη χτες στην ΕΡΤ, ότι ο 53χρονος έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. Συγκεκριμένα, λέει μεταξύ άλλων:

“Της έλεγε δεν θα πεις τίποτα, την είχε χτυπήσει μία φορά, και την ημέρα που έγινε η πράξη τη χτύπησε, να την ακινητοποιήσει, της έδεσε τα χέρια πίσω στην πλάτη. Το πιστεύω ναι (σ.σ. μπορεί να το έχει κάνει και σε άλλα παιδιά), γιατί το προφίλ αυτό είναι ανοιχτό από το 2018”.




“Ένα κτήνος είναι, κτήνος και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα”.

Ο πατέρας του θύματος, επίσης μίλησε στην ΕΡΤ, λέγοντας:

“Τον αφήναμε να αφήνει τα παιδιά όλα μαζί, έπαιρνε 5-6 παιδιά στο αυτοκίνητο και τα πήγαινε. Τυφλή εμπιστοσύνη. Τελευταία το παιδί ήταν πάρα πολύ πεσμένο, δεν μπορούσαμε να της μιλήσουμε, ήθελε να μας μιλήσει και φοβόταν”.

Τι αναφέρει η δικογραφία

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 53χρονος φέρεται να ζητούσε επανειλημμένα από το 14χρονο κορίτσι να προβεί σε στοματικό έρωτα. Η τελευταία φορά μάλιστα ήταν οχτώ μέρες πριν από τη σύλληψή του στις 21 Ιουλίου.

“Πριν από περίπου 20 μέρες ο 53χρονος οδήγησε τη 14χρονη σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και με απότομη κίνηση, την έστρεψε με τρόπο ώστε η τελευταία να έχει στην πλάτη της προς αυτόν. Στη συνέχεια, της κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχο και τοποθέτησε το γεννητικό του όργανο, χωρίς προφυλακτικό, στον κόλπο της, ενώ παράλληλα επιχείρησε ανεπιτυχώς παρά φύσιν διείσδυση”, αναφέρει η δικογραφία.

Το κορίτσι, που δεν είχε προηγούμενη σεξουαλική εμπειρία, του ζητούσε να σταματήσει. Εκείνος όμως την κράτησε ακινητοποιημένη και μετά από δέκα λεπτά εκσπερμάτισε στο χώμα. Η ανήλικη διέκρινε ίχνη αίματος στο εσώρουχό της, το οποίο πέταξε στα σκουπίδια όταν γύρισε στο σπίτι.

Στη συνέχεια, φέρεται να της έδωσε ένα ψεύτικο προφίλ του στο Facebook μέσω του οποίου της έστελνε καθημερινά μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ την πίεζε να του αποστείλει βίντεο και γυμνές της φωτογραφίες.