ΑρχικήΕπικαιρότηταΜακελειό στην Αρτέμιδα: Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες ήταν τελικά τα 6 θύματα...

Μακελειό στην Αρτέμιδα: Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες ήταν τελικά τα 6 θύματα (video)

Ανατροπή στο μακελειό της Αρτέμιδας, καθώς τα θύματα του ραντεβού θανάτου ήταν Τούρκοι.

Αιτία του αιματοκυλίσματος με 6 νεκρούς στην Αρτέμιδα το απόγευμα της Δευτέρας, φαίνεται να είναι υπόθεση ναρκωτικών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των έμπειρων στελεχών αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών του μακελειού.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Εικάζεται ότι μέλη της μαφίας των φυλακών (Αλβανοί ή Ρουμάνοι) είχαν διαφορές για παράνομες υποθέσεις (ναρκωτικά, εκβιασμοί κ.λπ.) και, έχοντας εντολή εξόντωσης, έστησαν ενέδρα θανάτου στα θύματά τους τα οποία κατάγονταν από τη Τουρκία, και σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν γαλλικές ταυτότητες.




Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει από τον χώρο του εγκλήματος οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι οι δράστες έχουν αφαιρέσει αντικείμενα από το ΙΧ των θυμάτων, ενώ τα θύματα πιθανόν δεν οπλοφορούσαν.

Οι δράστες έριξαν πάνω από 20-25 φορές στους 6 επιβάτες του οχήματος με πιστόλι των 9 χιλιοστών, όπως προκύπτει από τους κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο.




Πέντε από τα θύματα –τουρκικής καταγωγής– βρέθηκαν νεκροί στο αυτοκίνητο.

Οι δράστες εν συνεχεία διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Ford, ενώ οι Αρχές αναζητούν και συνεργό ή συνεργούς με μια μηχανή.

Το χρονικό

Όπως όλα δείχνουν, όταν συναντήθηκαν οι δυο συμμορίες άρχισε η ανταλλαγή πυροβολισμών, με τον 6ο ο οποίος βρέθηκε εκτός του ΙΧ να εικάζεται από την ΕΛΑΣ πως πρόκειται για επιβαίνοντα  του οχήματος ο οποίος πρόλαβε να βγει αλλά όχι και να γλιτώσει από τις σφαίρες. 

Άλλωστε το ΕΚΑΒ και η ΕΛ.ΑΣ., επιβεβαιώνουν ότι οι οι πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου, μέσα στο αυτοκίνητο και ο έκτος άφησε την τελευταία του πνοή ένα μέτρο έξω από το ΙΧ