Μανταλένα Καϊλή: «Αδυνατώ να πιστέψω τις κατηγορίες για την αδερφή μου» -Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

19 mins read

«Αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που της αποδίδονται», αναφέρει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Μανταλένα Καϊλή, διά του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

«Κατανοώντας και σεβόμενη το δικαιολογημένο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να πληροφορηθεί τα όσα συμβαίνουν με την αδελφή μου, δημοσιοποιώ όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής», αναφέρει η κ. Μ. Καϊλή και συνεχίζει:« Ζούμε ως οικογένεια μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση διαβάζοντας από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες, που αποδίδονται στην αδελφή μου. Επί των κατηγοριών αυτών δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ακόμα από τους δικηγόρους, που χειρίζονται την υπόθεση στις Βρυξέλλες. Γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που της αποδίδονται».

Στο τέλος της ανακοίνωσης  η κ. Μ. Καϊλή δεσμεύεται ότι για οποιαδήποτε νεότερη πληροφόρηση υπάρξει για την αδελφή της, άμεσα θα ενημερώσει, σεβόμενη τη διαχρονική εμπιστοσύνη, την υποστήριξη των συμπολιτών στο πρόσωπο της και το πόσο δυσαρεστημένοι νοιώθουν τώρα. «Η Δικαιοσύνη θα κρίνει και θα σεβαστούμε απόλυτα την απόφαση της», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ο δικηγόρος της οικογένειας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε απόψε και έδωσε τις δικές του εκτιμήσεις καθώς και της οικογένειας, για τις εξελίξεις: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους λογαριασμούς της οικογένειας Καϊλή την Ελλάδα, δηλαδή του πατέρα και της αδερφής της. Και οι δύο στους λογαριασμούς τους έχουν μόνο τα χρήματα από τη μισθοδοσία τους, ο καθένας από την εργασία του», ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος και συμπλήρωσε: «Δεν ισχύει η απαγόρευση εξόδου, μπορεί να φύγει όποτε θέλει. Μένει μόνο όπως θα έμενε ένας πατέρας για την κόρη του».

Όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος και οι δύο στους λογαριασμούς του πατέρα και της αδερφής, υπάρχουν μόνο  χρήματα από τη μισθοδοσία τους, ο καθένας από την εργασία του ενώ συμπλήρωσε πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει για χρήματα που βρέθηκαν σε βαλίτσα ή οπουδήποτε. «Η προδικασία είναι απόρρητη και τίποτα δεν μπορεί να γίνει γνωστό γιατί εκεί τηρείται το απόρρητο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Η αδερφή της κυρίας Καϊλή αλλά και όλη η οικογένεια έχουν στεναχωρηθεί από την ανακρίβεια που ακούστηκε ότι βρέθηκαν κάποια χρήματα κάτω από την παιδική κούνια. Στο σπίτι τους δεν υπάρχει κούνια. Δεν γνωρίζω που κι αν βρέθηκαν χρήματα, πάντως όχι σε κούνια που δεν υπάρχει, η οικογένεια το διαψεύδει», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος αναφερόμενος στην πληροφορία που είχε διαρρεύσει νωρίτερα ότι βρέθηκαν χρήματα κάτω από την κούνια του παιδιού τους.

Αναφερόμενος στην κ. Εύα Καϊλή δήλωσε: Ήταν μία ιδεολόγος πολιτικός, έτσι όπως την γνώριζα εγώ», ενώ για το παιδί του ζευγαριού είπε ότι βρίσκεται προσωρινά στην κατοικία ενός φιλικού προσώπου της κ. Καϊλή.

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα