ΑρχικήΕπικαιρότηταΜαθήματα εξ αποστάσεως στο Deree για δύο εβδομάδες λόγω κορωνοϊού

Μαθήματα εξ αποστάσεως στο Deree για δύο εβδομάδες λόγω κορωνοϊού

Το αμερικανικό κολέγιο Deree ανακοίνωσε ότι για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα παραμείνει κλειστό, μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Όπως ανακοίνωσε και ο Κοσμήτορας, Δρ. Θύμιος Ζαχαρόπουλος, τα μαθήματα θα γίνονται εξ αποστάσεως.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Ζαχαρόπουλου

«Αγαπητοί φοιτητές,

Όπως ίσως ακούσατε, έχουμε επιβεβαιωμένη περίπτωση φοιτητή με τον ιό COVID-19. Το Deree θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες και τις συστάσεις των ελληνικών αρχών, κλείνοντας πλήρως την πανεπιστημιούπολη για απολύμανση τις επόμενες δύο ημέρες (Τρίτη 10 Μαρτίου και Τετάρτη 11 Μαρτίου).

Οι μαθητές και οι καθηγητές που ανήκουν στις ίδιες τάξεις με τον μολυσμένο από τον κορωνοϊό μαθητή και άλλες στενές επαφές θα επικοινωνούν ξεχωριστά.

Από την Πέμπτη 12 Μαρτίου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, το Deree θα συνεχίσει να δίνει οδηγίες μέσω του ηλεκτρονικού πίνακα ανακοινώσεων.

Οι εξ αναβολής εξετάσεις ή άλλες προθεσμίες μετατίθενται για αργότερα, σύμφωνα με τις οδηγίες των καθηγητών σας. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι με τις οδηγίες του πίνακα ανακοινώσεων του καθηγητή σας. Οι ανακοινώσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν μορφοποιητικές αξιολογήσεις, παρουσιάσεις PowerPoint και άλλα μέσα, όπως πίνακες συζητήσεων ή ιστολόγια.

Κατά τη διάρκεια της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, η πολιτική συμμετοχής μας εξακολουθεί να ισχύει. Σύμφωνα με τις πολιτικές μας, «Η συμμετοχή κατά τη διάρκεια των δύο αυτών εβδομάδων ορίζεται ως ενεργή και έγκαιρη».

Κλείνοντας την πανεπιστημιούπολη του Deree σημαίνει ότι η σχολή και οι μαθητές αναμένεται να συμμετέχουν στη διδασκαλία στην εκμάθηση από το σπίτι. Τα περισσότερα γραφεία του Deree θα ανοίξουν με βασικό προσωπικό. Εάν πρέπει να βρείτε οποιαδήποτε μέλη του προσωπικού, καθηγητές ή διαχειριστές κατά τη διάρκεια της περιόδου, είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου».