ΑρχικήΕπικαιρότηταΜετά τους αγρότες, έρχονται οι μελισσοκόμοι στο Σύνταγμα την Πέμπτη

Μετά τους αγρότες, έρχονται οι μελισσοκόμοι στο Σύνταγμα την Πέμπτη

Όπως υποστηρίζουν,βασικό μέλημα τους είναι το ζήτημα των ελληνοποιήσεων μελιού από το εξωτερικό.

 

Τον δρόμο των αγροτών ακολουθούν και οι μελισσοκόμοι, που προγραμματίζουν αύριο το πρωΐ συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Μετά την εβδομαδιαία διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν στην πλατεία Γεωργίου μεταφέροντας δεκάδες κυψέλες και μοιράζοντας χιλιάδες μερίδες μέλι, στην προσπάθεια να αναδείξουν τα προβλήματα τά τους με κυριότερο το ζήτημα των ελληνοποπιήσεων μελιού από το εξωτερικό, τώρα πρροχωρούν σε συγκέντρωση.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινώσει οι μελισσοκόμοι της Αχαΐας αύριο Πέμπτη δίνουν ραντεβού με όλους τους συναδέλφους της από την υπόλοιπη χώρα στην πλατεία Συντάγματος.

Οπως έχουν προγραμματίσει θα συναντηθούν στις 4 τα ξημερώματα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με αγροτικά αυτοκίνητα φορτηγά και πούλμαν και στην συνέχεια το κομβόι θα κατευθυνθεί στο Ρίο , όπου θα συναντηθούν με τους μελισσοκόμους της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηπείρου και όλοι μαζί θα κινηθούν προς τον Ισθμό. Εκεί θα αναμένουν συνάδελφοί τους από την υπόλοιπη Πελοπόννησο , ώστε να σχηματίσουν μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία που θα φθάσει στην Αθήνα.

Οι μελισσοκόμοι της Αχαΐας είχαν πραγματοποιήσει προ ημερών πορεία με τα οχήματά τους προς την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας και είχαν δώσει ψήφισμα με τα αιτήματά τους.